Ja Niin Se Menee

SMC Lähiörotat

Niin se menee se on aina menny nii Niin se menee se on aina menny nii

Sappuja ei osattu aavistaa, wu-tangin lämppäri paikka piti nyt varmistaa. Niin se menee mut se meniki nii, heit rännirapu näytti risalle centterii Täs ollaa supussa vaa gizan nimmari. Loput läpät jatkeeks ite se skriivattii. Riimipulju missä bulisti flöittii sitte tiffaa mitä jos cohibasta yskit. Fosfori pelialu tätä on vaa fribaa hallus, karavaani setä anto pikkusnuguu suoraa daijuu (uff!) Sulle bisset tsyykii oma poika Juno tanssit suoraa tähtii. Niin se menee oon elämäni huipulla reijät tulee seinää paril luuvitosella. Samast skeidast ei enempää porista,smc platat viedää suoraa alekorista.

(dääh!) Tää paska junnaa samaa vielä monta vuotta ehtii siinä vielä aika monta sukupolvee kuollaa Ja niin se menee,se on aina menny nii ja niin se tulee aina menemää biitch! Tää paska junnaa sama vielä monta vuotta ehtii siinä aika monta sukupolvee kuollaa Ja niin se menee,se on aina menny nii ja niin se tulee aina menemää biitch!

Ne sanoo me ollaa aikamme kuvia ennenminki vakuttaa et me ollaa rattaiden osia, Thonoslono,eräkoira, verot ylös tuet alas on tää maantapa jättäny pysyvän vamma, sukupolven pari,lähiöiden ostari, olarista monsasii nagetit on lootakii. Koveäm ja lobo juno ja stadikan kingi, ei kukaa seläst hiivi lainas rudin luotiliivin. Viistoistvuotta sitte päivänsana oli iitee, eile se oli yytee,tänää yyjiitee. Heikot kuolee survival of the fittest. Meikä muistaa kyllä nimet oli kirjotettu kives. Niin se menee miten petaa,jotku jauhaa vitu jepaa, toine kampaa aina fledaa yksi joka päivä blesaa joten muista täältä tää on se viimene iso styge smc sä tiedät mist on kyse.

(dääh!) Tää paska juna sama vielä monta vuotta ehtii siinä vielä aika monta sukupolvee kuolla Ja niin se menee,se on aina menny nii ja niin se tulee aina menemää biitch! Tää paska juna sama vielä monta vuotta ehtii siinä vielä aika monta sukupolvee kuollaa Ja niin se menee,se on aina menny nii ja niin se tulee aina menemää biitch!

Kaikki harmaata juoma ja talous ulosotto pinkoo juoksee mäklaitti valos jaa,heti ku käännät selkäsi, loota on jo kiinni mut sitähän sä pelkäsit. Elämän huipul enää avikan prinssi, otan koko kakun enkä mitään rinssii, see on nyt sit sillä taval,yli tuhat kuutioo ja auto laval. Pilottimyösokee alta verottajat menee (minkä takii?) koska niin se vaan menee. Enkä sorru siihen kuusetuksen kuiluu emmätiedä nurtsee soitan akryylihuiluu laaja mieli täynnä suunnitelmii pahoja, jos räppäis eikö hoija laskeskeli rahoja nää, en oo nii heleveti alepa mielluin mä ritsaan vaikka lähi alepan.

(dääh!) Tää paska junnaa samaa vielä monta vuotta ehtii siinää vielä aika monta sukupolvee kuolla Ja niin se menee,se on aina menny nii ja niin se tulee aina menemää biitch! Tää paska junnaa samaa vielä monta vuotta ehtii siinä vielä aika monta sukupolvee kuollaa Ja niin se menee,se on aina menny nii ja niin se tulee aina menemää biitch!

Jou, ghetto superstaroi,siel mis liikutaa, meijä jengis joku aina liikkumassa sen piipun kaa, piiputtaa et kuka hivuttaa binii, ja sano nimii voitsä lukee tääl niit hautakivii. Mullon puol stadii takan ku avaan almanakan juhannukses, stadis pusken,tsygäl sladis. Laku logo paita pääl spliffi suus mään todellaki tää supporttaa likast etelää ja koilliseen kermaan kuulun. Eikä muutu mikää ku pitää kiinni periaatteist, mitä tulee kajareist mitää leissaa hei,(mitä leissaa!) onks se vaikeet,vai paljo vaikeempaa ku jällee kerran naama vaijeria taitellaan, aa onks sul pillereit,mahkutsygiiturkkei smc vinyyleiltä kavittuu hurstei.

(dääh!) Tää paska junnaa samaa vielä monta vuotta ehtii siinä vielä aika monta sukupolvee kuolla Ja niin se menee,se on aina menny nii ja niin se tulee aina menemää biitch! Tää paska junnaa samaa vielä monta vuotta ehtii siinä vielä aika monta sukupolvee kuollaa Ja niin se menee,se on aina menny nii ja niin se tulee aina menemää biitch!

Laita SMC Lähiörotat soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.