Mihin Vaan Meet

SMC Lähiörotat

Mihin vaan meet, ei kantsi alkaa leveilemään. Jos sen teet, tiedät miten edetään. Paitsi jos sul on leissii, se on ihan eri ceissi. Mihin vaan meet, ei kantsi alkaa leveilemään. Jos sen teet, tiedät miten edetään. Paitsi jos sul on leissii, se on ihan eri ceissi.

Jos skeida dunkkaa, jos saa smyygaa jyvää. Poskes rynäri, et peippaa tätä klyyvarii. Kesät talvet sittaa, daiju skarva presa, niin dösä on linkku, Stadii kutsuu Hesaks. Jos si yrität vedättää gamlaa staraa. Boltsiin jäät ku pitäs alkaa bamlaa. Näil läpil sä hirtät savitatin framille. Hei nää fläget ei kelpaa edes rumille daameille. Skönest janari ei snaijaa mitään. Se heti rupes studaa jos vähän saatto bludaa. Eka flogu iskee, spittaa ulos baislarit. Toka flogu iskee, ni on tortut jo kalsaris. Dakkarit fikas heittää navetas tikkaa. Tsiekurat handus pumppaa streittii skittaa. Dikkaa strittaa pitkin omii kledjui. Joensuun Joda skutsis hakkaa niit fedui.

Anteeks hei jäppinen, mut mie en puhu ruotsia. Pyyhkäsin kavioo ni osuin Avioniin kuokkimaan. Ku sain tönittyä pudonneet pois edestä. Katoin, onko täällä jotkut naamiaiset meneillään. Lähiörotat, citykanit, pubihuuhkajat sikiää kehän sisällä, ne on uhanalasia muualla. Puhetta piisaa, mut tekijöitä on niukasti. Peukku hanurissa ei saa tulia ees kiukaisiin. Mannekiinit tarkkoja kamppeist ja kengistä. Eri feriassa, ilmanki hengissä selvitään. Laitteisiin kytketty ku Neuromancer. Eilen ne oli räp, nyt jo eurodance. Helsingin herrat eksyy taajamaan liian pieneen. Yögrillin jonossa slangi vaihtuu kirjakieleen. Mieleen painoin, susiraja on letkeintä juroo, mut liikaa uhoo putoo Siilaisen puroon.

Mihin vaan meet, ei kantsi alkaa leveilemään. Jos sen teet, tiedät miten edetään. Paitsi jos sul on leissii, se on ihan eri ceissi.

Ei oo hädist midist khedist. Tää posse puskee eri, me biksist semisekiksis. Se mitä Sandra Holmi puskee vassaa, meil heti natsaa, wassaap? On aika ottaa hatkat. Oon semicontrol nagetti, semisti ponttoonina niinku landetti. Kaikki kaataa kuppii, kääntää päänsä nuppiin, sekottaa, saappaat avaa. Nää posset chillaa, tutustuu pikkuhiljaa. Läträä ja läikyttää, pikku pätkästäski zäväyttää, käy öissä, änkyttää. Tää on tätä riippumatta käyttäjästä. Onko liekit hiipumassa? Täyttää päätä.

Mihin vaan meet, ei kantsi alkaa leveilemään. Jos sen teet, tiedät miten edetään. Paitsi jos sul on leissii, se on ihan eri ceissi. Mihin vaan meet, ei kantsi alkaa leveilemään. Jos sen teet, tiedät miten edetään. Paitsi jos sul on leissii, se on ihan eri ceissi. Mihin vaan meet, ei kantsi alkaa leveilemään. Jos sen teet, tiedät miten edetään. Paitsi jos sul on leissii beibi, se on ihan eri ceissi.

Laita SMC Lähiörotat soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.