Kaikest Huolimatta pt2

Snäfä

Snäfä: Paha vasikka, valitettavasti ämmä nimelt Janita, vitun apina oma oli valintas, älä valita kaikest huolimatta ei kiinnostaa vittuukaa ajattelin tähän raitaa sun nimen vaa tiputtaa. Ihme selityksii satelee ja muna pyytää anteeks, ruvennu veloist valehtelee, mitä sä teet? Sul on kyllä outo tapa osottaa kiitostas, soittakaa ne vitun kytät ei vois vähempää kiinnostaa. Syy käytökseeni löytyy tästä yhteiskunnasta, erimielisyyksiä melkee jokaisesta suunnasta. Siihen päälle vitulliset kahenkympin pakkasasteet, hypotermia holeil jokasel jäätävät katseet Tekis mieli hengaa viidakos ku Sylvester Stallone, Vauhti maistuu enemmän ku Juhamatti Aaltosel. Älä enää lupaile, missä viipyy se luvattu TV, meikkipeilei, naisten hakkaamisest melkone CV.

Kertsi: Kaikest huolimatta mul on hyvä olla. Hyvä lähtee välil pollaa sataprossasesti nollaa. Kuukaudessa menee viikko hunningolla, vuodes pari kertaa vierailua ensiapuosastolla. Kaikest huolimatta mul on hyvä olla. Hyvä lähtee välil pollaa sataprossasesti nollaa. Pyrin ottaa elämästä kaiken irti ni voin muistella vanhana mitä on olla nuori ja villi.

Mc Rambo: Se on Mc Rambo ja olis yks loru tos, otetaan yks olut, jos sen jälkee ero polut tos? Ku mä oon kummiski iha eri maailmasta, ihmettelen miks et lakkaa ihailemasta. Ku hurri tietää kyl et kaikest huolimatta mul on hyvä olo vaik' oon kaduil juonimassa. Kello tikittää ja takan on jo puoli matka. Perunat kuorimatta ku ei oo äiti kuorimassa. Ei oo aikaa valittaa, vaikka saiski sitä sapiskaa, edelleen mä poltan kunnes mua rupee vaa ahistaan. Päätä ravistaa, ketä haluis mut ees nappaa, voi rakkaus olla sillei et joku haluu sut vaa hakkaa. Kirkkonummi, siel mä tyhjennän mun mallaspullon, samaa mistä kuka säkin sukkaa blunttii survoo. Jos sisäkumi turpoo nii ehkä renkaat puhkoo, kaikest huolimatta mul on aina mun budikulho.

Kertsi: Kaikest huolimatta mul on hyvä olla. Hyvä lähtee välil pollaa sataprossasesti nollaa. Kuukaudessa menee viikko hunningolla, vuodes pari kertaa vierailua ensiapuosastolla. Kaikest huolimatta mul on hyvä olla. Hyvä lähtee välil pollaa sataprossasesti nollaa. Pyrin ottaa elämästä kaiken irti ni voin muistella vanhana mitä on olla nuori ja villi.

Iivo: Arki on tyhjii hylsyjä pari muuttujaa, kierrekorkkiviinei ja rentulle ruusuja, pussikaljaromaaneita reikäsist taskuist, puolikuntosist aamuist semi nousuja laskuist. Missä luotot on nollissa nopeest, omatunto naivi, tiliote ratakoree Itsemurhayksiöissä lumisatteista discoo ku ulosttomies rakastu irttaimistoon. Sinivalakosii lauluja huurteisii, elämä on lounari, käest suuhun gourmeet. Mis aikuiset lapset on ikkuisest nuoria, grillijonon sankarit hyvien puolilla. Ja ruohon juuritason legendat kaatuneit, yhen illan rakkaus on tähdenlentoja sammuneit. Niinpä sitä makkaa mite pettaa, syämmiä särkee ku tää maailma on romanttist vaa valomerkin jälkee.

Kertsi (x2): Kaikest huolimatta mul on hyvä olla. Hyvä lähtee välil pollaa sataprossasesti nollaa. Kuukaudessa menee viikko hunningolla, vuodes pari kertaa vierailua ensiapuosastolla. Kaikest huolimatta mul on hyvä olla. Hyvä lähtee välil pollaa sataprossasesti nollaa. Pyrin ottaa elämästä kaiken irti ni voin muistella vanhana mitä on olla nuori ja villi.

Laita Snäfä soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.