Himmee bossi feat. Vilma Alina

Spekti

Iha Himmee Bossi, iha Himmee Bossi, (himmee je-ee) Tänää vedetään, haluun tuntee et me eletään. Enemmän ku eile, tää on meille! Niinku hoki Ossit aina tuo, viihteel kelaan et: Meitsi on Himmee Bossi! Paita veks, pala esiin, nää on mun kalavesii Vintit pimeeks, tilit sileeks tänään on bileet, koska meitsi on himee bossi Kysyt mitä kuuluu? Vastaan: elän unelmaa!, Heitän ylefemmoi joka vastaan tulevaa En tiedä oonko päällikö vai ääliö, mut ainakin himmee bossi!

Sul on firma konkassa tyhjää täynnä on kassa Silti heilut tääl, silti sä heilut tääl Kaivinkoneet pihasta vei se pankinjohtaja luuletsä et oot luuletsä et oot et oot ihan himmee!

Ja sama jatkuu, Pistäkää mun laskuu, Eihän nää massit ees mahu mun taskuun Edelleen jurrissa eilisest Mut peilin ees vielkin pujottelee himmee bossi! vauhti kiihtyy Ja kyl se niin on, et voisin viihtyy viihteel vaik viikon Halaan poket ja mimmit, Oon karaoken kingi, eli himmee bossi! Juhlimisesta jo vuosien kokemus, Ja vuosien opetus on, et vaikeint on lopetus, Mut mitä sitä miettimään, kun viel tänään, mä nään tän jutun ni et mä oon..

Sul on firma konkassa tyhjää täynnä on kassa Silti heilut tääl, silti sä heilut tääl Kaivinkoneet pihasta vei se pankinjohtaja Luuletsä et oot, luuletsä et oot, Ihan himmee bossi, Ihan himmee bossi, ulosottoon, pelaat lottoo la-la-la-la-laa Ihan himmee bossi, ihan himmee bossi, ulosottoon pelaat lottoo la-la-la-la-laa

Harmi vaan et se on näin karmivaa kurotella narniaan Nyt oon poikki ja seis, himas voihkimas kaikki kateis Enkä todellakaan himmee bossi!

Sul on firma konkassa tyhjää täynnä on kassa Silti heilut tääl, silti sä heilut tääl Kaivinkoneet pihasta vei se pankinjohtaja Luuletsä et oot, luuletsä et oot, Ihan himmee bossi, Ihan himmee bossi, (himmee je-ee) ulosottoon, pelaat lottoo la-la-la-la-laa Ihan himmee bossi, ihan himmee bossi, ulosottoon, pelaat lottoo la-la-la-la-laa

Himmee bossi!

Laita Spekti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.