Oon tulossa kotiin (nakkikukkaro)

Stig

Kasvot painuu kämmeniin, vaik hyvin mielin lähettiin. En tiedä, missä kohtaa putosin. Kun oven kahvaa puristaa, voi tehdä katumuspohdintaa. Voiko sataa mokaa enää sovittaa?

Yllätän sut nakkikukkarolla. Miten vaikee on rehellinen olla? Suhteen sekoilen, koitan kokoon parsii sen.

Ainoo, joka vois mua satuttaa, nukkuu sängyssä ja mua kotiin odottaa Ja toivon parasta tai toivon mitä vaan Mitä vaan muuta kuin etten enää sua viereen saa.

Oon tulossa kotiin, nuku viel vaan Aamulla oon vierelläsi taas. Oon tulossa kotiin, nuku viel vaan Aamulla oon vierelläsi taas.

Luottamusta ansaitaan vain yksi askel kerrallaan, mut mitä sit jos astuu harhaan. Aina. Vaikee on puolustaa. En ilmoittanut ollenkaan, kun juutuin päiväkausiks grillaamaan.

Yllätän sut nakkikukkarolla Olen koristanut itseni sinapilla. Saanko peruttua viikon tän tai edes päivän.

Ainoo, joka vois mua satuttaa, nukkuu sängyssä ja mua kotiin odottaa Ja toivon parasta tai toivon mitä vaan Mitä vaan muuta kuin, etten enää sua viereen saa.

Oon tulossa kotiin, nuku viel vaan. Aamulla oon vierelläsi taas. Oon tulossa kotiin, nuku vielä vaan. Aamulla oon vierelläsi taas.

Ainoo, joka vois mua satuttaa, nukkuu sängyssä ja mua kotiin odottaa Ja toivon parasta tai toivon mitä vaan Mitä vaan muuta kuin, etten enää sua viereen saa.

Oon tulossa kotiin. Nuku viel vaan Aamulla oon vierelläsi taas. Oon tulossa kotiin, nuku vielä vaan Aamulla oon vierelläsi taas.

Laita Stig soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.