Pienen pojan elämää (Vain elämää kausi 11)

Stig

(verse 1) Niinkuin eilisen, mä muistan sen, kun juostiin piiloon nauraen Lumppareilla me heiteltiin, Pekka Poutakin yllätettiin, ja se näytti meille fingerii.

Liisankadulla paineltiin parkkitolppia, jos ne antais vaikka pari lanttia. Niillä pilailupuodista saisi papattimattoja, Jotka ärsyttävät naapurin mummoa.

(chorus) Pienen pojan elämää, ei enempää ei vähempää tennarit vilkkuen kaisun puistoon juoksee poika tää Pienen pojan elämää, ei enempää ei vähempää välillä kolttosii tehdään mut kyl Äiti ymmärtää.

(verse 2) Postpitsin hallilla treenijen jälkeen aina me pelleillään. Tukitaan lattiakaivot, ja suihkusta uimaallas tehdään. Mutta pian ne leikit jää kun Oliver tyttöystävän saa. Ja ne haluaa hengata treenien jälkeen ihan kahestaan

(chorus 2) Pienen pojan elämää, ei enempää ei vähempää tennarit vilkkuen kaisun puistoon juoksee poika tää Pienen pojan elämää, ei enempää ei vähempää välillä kolttosii tehdään mut kyl Äiti ymmärtää.

(välisoitto)

(chorus 3) Pienen pojan elämää, ei enempää ei vähempää tennarit vilkkuen kaisun puistoon juoksee poika tää Pienen pojan elämää, ei enempää ei vähempää välillä kolttosii tehdään mut kyl Äiti ymmärtää. .

Laita Stig soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.