Samantekevää

Symbiaatti

Mennään tsekkaa vanhoi kamui valovuosien takaa aika paikoillansa makaa, ehkä joudut tulee mukaan mennään radalle, Taas sinne kaupungin juureen tutuille kylään - ihan sama kuhan jossain tavataan? Mä sanon laiffia Sai mitä toivoi - sai mitä halusi Sai mihin uskoi - sai mitä totesi Ja siihen uskoin - mä tuskin tarpeeksi Hetkes on faktaa - käännytään, näännytään tekee mieli luovuttaa keskellä matkaa Vaan kertoo omast mielest, ei pääse loppuun tai edes alkuun - sotkuu joka ei tuu edes loppuu Mut Mikään ei pysty pysäyttää mua nyt - oon vaan väsynyt! Uupunut elämään - Juuttunut keräämään mä tiedän et pitäis keventää mä tiedän et pitäis rientää mä tiedän et pitäisi sietää mut ennen kaikkee kestää!

Joka päivä mä kelaan, et joka päivä mä herään, et joka päivä mä kerään, ajatuksii ettei huomist ole enää Vauhti loppuu ja lopult sammuu, unelmat murtuu! Joka päivä mä kelaan, et joka päivä mä herään, et joka päivä mä kerään ajatuksii ettei huomist ole enää Vauhti loppuu ja lopult sammuu, unelmat uupuu!

Mennään tsekkaa aikaa menneestä, tulevasta, valoisasta oikeesti paremmasta tavast hoitaa hommat Joutuu jumittaa - se auttaa kasvaa Jos jengi tulittaa - se tuhoo - pistää maksaa Tänään ja huomen on parempi päivä Karumpi aika - karumpi taika? Kipu kasvaa mitä pitemmälle matkaa joudun jatkaa silti ihan samaa faktaa Tuleva on sattumaa - ei mene pillin mukaan Huominen on katoavaa, et ehkä tuukaan Mä Katoan tai kuolen, joo - pakoon mä jouksen Sanon tai en, silti aina pyrin tekee sen Odotetaan sitä mitä halutaankin saada Epäkohdat unohdetaan - ollaan voitokkaana Hävettää myöntää - Hävettää sanoo Hävettää saanoo - jos ei oo enää janoo!

[KERTO]

Mennään tsekkaa toiveita joita elin joita pidin, joihin kulutin tärkeinä murtuivat sittenkin Murphyn laki - liikaa panostin Turhaa elää unelmaa, sitä ei oo sellaisena koskaan Elä tätä päivää - ei huolen häivää tai Paniikkia huomisesta, tulevasta, paremmasta ne tulla saa, jos on tulevana koskaan paniikissa bostaat, se ottaa turhaan otsaan Täysillä eteenpäin, silti ihan tässä näin Teen sen nyt teen sen heti, teen sen ajallaan Hetkessä jälkeenpäin - lyhyt portti, jengi hajalaan Meenkö nyt? Meenkö uniikilla tavalla? Huomist on turhaa odottaa, se tulee tai jonnekin katoaa sä et pysty siihen vaikuttaa, elämä tuppaa muuttumaan kaikki on niin katoavaa, turhaa elää huomista unelmaa!

[KERTO]

samantekevää - elä tätä päivää samantekevää - vaik joku jättää samantekevää - elä tätä päivää samantekevää - vaik joku pettää

Laita Symbiaatti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.