Takana taaimman tähden

Tapani perttu

Toiset oppivat vierasta kieltä. Ne sai valtaa ja tittelin Minä opin vain elämää tieltä, jota matkallain mittelin. Hiljaa narahtaa ruosteinen rauta. Portti viimeinen aukeaa. Tällä portilla raha ei auta kaikki tittelit raukeaa. Siinä maassa minne nyt lähden ei pelasta rikkaus ei valta. Siellä takana taaimman tähden on tultava naamion alta.

Olin ennen vain roskana tiellä jota syys sada kastelee. Nyt olen vertainen joukossa siellä joka portista astelee. Enää ei silkki sielua peitä. Samaa matkaa me kuljetaan olen ehkä rikkaampi heitä portti jälleen kun suljetaan. Siinä maassa minne nyt lähden ei pelasta rikkaus ei valta. Siellä takana taaimman tähden ei kukaan tee toiselle pahaa

Siinä maassa minne nyt lähden ei pelasta rikkaus ei valta. Siellä takana taaimman tähden on tultava naamion alta. Siinä maassa minne nyt lähden ei pelasta rikkaus ei valta. Siellä takana taaimman tähden ei kukaan tee toiselle pahaa.

Laita Tapani perttu soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.