El Paso

Tapio Rautavaara

Texasin liepeiltä löydät El Pason. Tyttönen siellä on hurmaava niin. Yöllä kun saluunaan villeimpään kuljin silmiin sain katsoa liekehteviin.

Felina katseen niin tulisen kuuman minulle lahjoitti ainoastaan. Preerian yössä ken kesyttää puuman, pelkää ei varmasti naisiakaan.

Juhlittiin taas kun preerian tie saluunaan cowboy’nkin toi. Drinkin hän joikin ja Feliinaan loikin, niin kiihkeän katseen, kuin cowboy vain voi.

(Raudat paukkui)

Hän tavoitti aseen, mut’ ennen mä ehdin. Lattiaan sortui se onneton mies. Näin päättyi siis taivallus cowboy’n tuon rehdin, mistäpä hän minun tunteeni ties’.

Hetkisen seisoin niin yksin ja hiljaa, ennen kuin ymmärsin paetakaan. Tuoni kun niittävi parhainta viljaa, sheriffi ei kysy, hirttää hän vaan.

Ovelle nyt hyppäsin siis ratsullein äkkiä vain. Karkurin matkaa saa kohtalo jatkaa, pois ratsastin yöhön kun turvaa mä hain.

(Raudat paukkui)

Sen tiesin jos pääsen luo mustien vuorten, tavoittaa silloin ei kukaan mua voi. Mut’ sheriffi keralla paimenten nuorten, kulkuni katkaisi leikki on pois.

Viimeinen taistelu eessäni aukee. Felinan vuoksi on päättyvä tie. Luotien räiskeeseen pakoni raukee, yöni nyt varmasti viimeinen lie.

Laita Tapio Rautavaara soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.