fredi

Tapio Rautavaara

Juokse sinä humma, kun tuo taivas on niin tumma ja taival on pitkänlainen. Eihän se tyttö minun kyytiini tullut kun olen poika hurjanlainen, mutta Hummani hei, hummani hei, huputiti hummani hei.

Juokse sinä humma, kun tuo taivas on niin tumma ja kahden tässä hiljaa mennään. Humma on poijalla ainoa aarre ja sellaista ei ole kellään, jotta Hummani hei, hummani hei, huputiti hummani hei.

Juokse sinä humma, kun tuo taivas on niin tumma ja varjot ne tietäni peittää. Maantieltä hiljaa mun lauluni kuuluu ja Liinukka harjaa heittää, jotta Hummani hei, hummani hei, huputiti hummani hei.

Juokse sinä humma kun tuo taivas on niin tumma ja tiuku on aisan alla. Voi kuinka pieninä palasina onkaan mun leipäni maailmalla, mutta Hummani hei, hummani hei, huputiti hummani hei.

Juokse sinä humma kun tuo taivas on niin tumma ja metsässä huokaa tuuli. Maantien mutkassa pieni on tölli ja siellä on kirsikkahuuli, jotta Hummani hei, hummani hei, huputiti hummani hei. Hummani hei, hummani hei, seisahda hummani hei.

Laita Tapio Rautavaara soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.