Kuubalainen Serenadi

Tapio Rautavaara

Me tulimme kapakasta Kai hiukkasen horjuen. Oli lähtömaljoja juotu, Ja se yö, Se yö ol' ihmeellinen. Joku huomasi sattumalta, Se oli Kai Watkinson, Että serenadi sulle Ihan, ihan Velvollisuuteni on.

Ja kolmisin seisahduimme Me alle sun akkunas, Ja punaisen lampun näimme Me palavan huoneessas. Ah, muistan, ympärillä Oli ihana Kuuban yö, Ja nuorena hehkuvana Joka ainoa sydän lyö.

Me muistamme kuuman poves Ja keinuvan vartalos, Ja jokainen huulillansa Tuns vielä sun suutelos. Ja me kaipasimme jälleen Sinun nauruas solisevaa. Voi, miksi on jätettävä Tämä ihanain öitten maa?

Tom lauloi murheellisesti Ja säesti Watkinson. Minä nielin kyyneleitä, Olin kovasti onneton. Niin rakastin sinua silloin, Ja rakastan vieläkin. Ja sun punainen sukkanauhas On aarteeni kallehin.

Sinä avasit ikkunasi, Ja kummasti hymyillen Sinä pudotit jokaiselle Tulipunaisen kukkasen. Ja me itkimme haikeasti Ja horjuimme satamaan. Ah, Kuuban helmi, sua En unohda milloinkaan. (2x)

Laita Tapio Rautavaara soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.