Tarkka-a #peränurkka

Tarkka-A

No niinpä! Ei noilla tasoilla mainetta vaan riitä. Sun muijaskin sano ettei alapääs vaa riitä. Jos ei tee mitään ni kukaan ei kiitä. How low can you go?

Neljä rengasta ottaa kontaktia tiehen. Kun pojat teki auton, nii auto teki miehen. Vaan ei ne ???? Pojat tykkää autoista joissa on bassoa. Ja kun me rullataan ei oo kivaa sullakaan. Peränurkan pojat sä kuulet sen kyl kulmantaa. Autolla liikutaan ku tarpeeks monta heppaa ja lasille pusketaan tarpeeks monta deppaa. Et sä voit mennä koterosi purkamaan. Tää on se matafakin ???? peränurkka. Pori on ylpee. Johtaja sylkee. Minä ajan ohi käännät enemmän kun kylkee.

Ei noilla tasoilla mainetta vaan riitä. Sun muijaskin sano ettei alapääs vaa riitä. Jos ei tee mitään nii kukaan ei kiitä. How low can you go? No niinpä! Ei noilla tasoilla mainetta vaa riitä. Sun muijaskin sano ettei alapääs vaa riitä. Jos ei tee mitään ni kukaan ei kiitä. How low can you go? No niinpä! Duunia vähän vielä duunia. Kolvit käy kuumina. Me tehään ruumiita, sisältöö ja sydäntähikävaan pelkkää hookkia. Sä putoot niinku vikal lyril uunista. Me bustataan muuvia. Lue mun huulilta että mä oon coolia, tsekkaa youtuubista, saadaa hevoskuurilla lukemii suuria. Pojat on kiukuissaan ja naiset käy kuumina. Tuut tarvimaan sun kikkakolmosta. Päästättää sun farmari Volvosta. Hidastetöyssy anna vaa latua. Jos sä tuut tielle sä saat katua! Ei nautita vauhdista mutta on kaunista hiuksetkin hulmuaa jo tässä saundissa pidä kivaa sun faijasi Audissa. Ei voi parantua ????.

Ei noilla tasoilla mainetta vaan riitä. Sun muijaskin sano ettei alapääs vaa riitä. Jos ei tee mitään nii kukaan ei kiitä. How low can you go? No niinpä! Ei noilla tasoilla mainetta vaan riitä. Sun muijaskin sano ettei alapääs vaa riitä. Jos ei tee mitään nii kukaan ei kiitä. How low can you go? Go. Tarrapommita poika mut älä odota liikaa ku täällä meinaa muuki ku raksamiehet piikkaa. Kunnon jytää oli sitten vaikka vesikeli ???? 160 desibelii. Hoituu Poriräppi, träppi ja noice. Herra op jakaa sulle ny voicet. Puolivillaset lukemat ei vaa käy sillee. Eksä poika laittanutkaa sun soitinta täysille? Etkö sä fleksaa? Kerro se sun sukulaisille. D H O F Lukua sille. Santikon Ville! Huudata hertsiä. Ota voimasavut pihalle vikasta kertsistä!

Ei noilla tasoilla mainetta vaan riitä. Sun muijaskin sano ettei alapääs vaa riitä. Jos ei tee mitään nii kukaan ei kiitä. How low can you go? No niinpä! Ei noilla tasoilla mainetta vaan riitä. Sun muijaskin sano ettei alapääs vaa riitä. Jos ei tee mitään nii kukaan ei kiitä. How low can you go? No niinpä!

Laita Tarkka-A soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.