Rannalle feat. Jontte Valosaari

TCT

Kato kun mä saavun rantaan ja kaikki tytöt mun hymyyn vastaa et oh, my, god. Kato kun mä oon sun kanssa, ja kaikki luovuttaa, jäbät on vaan et oh, my, god. Heeii, eli tsekataa mihin just sust on? (sheikkaa sitä mikä sul on) Kun tct astuu rantaan (veikkaan et holiday alkaa) Euforiaa ja huutoo (sheikkaa sitä mikä sul on) Siis sheikkaa sitä mikä sul on, siis sheikkaa sitä mikä..

KERTOSÄE: Mä vien sut rannalle, ja sieltä suoraan baanalle. Sinne missä skumppa poppaa, pop-pop-pop-poppaa Mä vien sut rannalle ja iltauinnille Sinne missä boombox potkii, boom-boom-boom-boombox potkii.. O o ouu o ouu... Sinne missä ilta vast alkaa, meidän ilta vast alkaa.

Tuu tuu jo, seuraa saundii boomboombox ja mä nautin, uuh, aah, tääl on kuuma. Hei tuntuuks jo, et se on fiilis ku kaunist on ja mun päälläni aurinko, uuh aah, tääl on kuuma Rannast rantaa rokataa (sheikkaa sitä mikä sul on) kun on kesäloma ja (voidaan korkkaa pullo) Ja jos on jano ota vaa (sheikkaa sitä mikä sul on) ja sä sheikkaat sitä mikä sul on, siis sheikkaa sitä mikä...

KERTOSÄE 3x: Mä vien sut rannalle, ja sieltä suoraan baanalle. Sinne missä skumpat poppaa, pop-pop-pop-poppaa Mä vien sut rannalle ja iltauinnille Sinne missä boombox potkii, boom-boom-boom-boombox potkii

Laita TCT soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.