Suomi sata vuotta

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus

Sinä haet valkoista pahvia ja äidin lempisakset. Vaatekaapista valkoisen lakanan varastat ja piilon juokset. Sen kaavuksi leikkaat ja suppilon vasta taittelet päätäsi varten sinä klaaniin kuulua tahtoisit, ryhmään miesten pelkurimaisten.

Kyllä saatana saa taas hävetä, nyt suomi mainittiin. Kenellä pää on kipeä? Miksi aivot haudattin? Siihen puuhun josta pudottiin, miksi takaisin kiivettiin?

Kyllä saatana saa taas hävetä, nyt Suomi mainittiin Rajalla Suomen lippu kädessään hän kiljuu pystyyn jo aita, sitä ennen on viinat haettava toteaa leijonapaita. Täällä aina me ollaan oltu ja tullaan olemaan aina. Tämä maa on meille luvattu ei siinä sinun tarpeesi paina.

Kyllä saatana saa taas hävetä, taas suomi mainittiin. Miksi aivot haudattii? Siihen puuhun josta pudottiin miksi takaisin kiivettiin. taas suomi mainittiin

Täällä kaikki nyt totta on eikä sata vuotta sitten. Tämä kaikki nyt totta on eikä sata vuotta sitten.

Kyllä saatana saa taas hävetä nyt Suomi mainittiin Kenelle pää on kipeä? Miksi aivot haudattiin? Siihen puuhun josta pudottiin miksi takaisin kiivettiin? Kyllä saatana saa taas hävetä, taas suomi mainittiin.

Laita Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.