Rakkaimpasi tähden

Tuulikki Eloranta

Ystäväin, mistä kaikki pilvet nuo ja mistä viima tuulen? Miksi näin kaiken tahdot kantaa? Et päästä mua luo, epätoivosi kuulen.

Rakkaimpasi tähden saa et sä luovuttaa. Sun rakkaimpasi nähden huolesi viimein jaa. Jos väärin mitä teitkin, tahdon sen kanssas kantaa. Jos voimaa multa veitkin, elämä uutta antaa.

Rakkaimpasi tähden nyt vierelläin kestä yö. Sun kanssas minä lähden vasta kun hetki lyö. Ei aamu mulle koittaa voi ilman sua, tiedän. Sun täytyy itses voittaa, tään myös kun minä tiedän. Jos jaksaisi et jatkaa sä vuoksi itses vain, niin tee ees tätä matkaa yön yli mun rinnallain. Rakkaimpasi tähden

Ei aamu mulle koittaa voi ilman sua, tiedän. Sun täytyy itses voittaa, tään myös kun minä tiedän. Jos jaksaisi et jatkaa sä vuoksi itses vain, niin tee ees tätä matkaa yön yli mun rinnallain. Rakkaimpasi tähden Rakkaimpasi tähden

Laita Tuulikki Eloranta soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.