Lätkäjätkä-Ville

Tuure Boelius

Lätkäjätkä-Ville kaikki tytöt kuolaa, kissat tappelee siitä, kuka saa olla sen kaa. Mimmit itkee, kaikki mimmit itkee. Jokainen niistä haluu palan lätkäjätkä-Villee. Mä vaan olin pukkarissa muina miehinä, eikä ollu tarkotus ketää iskeä. Mut minkä mä sille voin, minkä mä sille voin, oisko mun sitte vaa pitäny sanoa sille: ”Mene pois!”

Se riisu rotsin ja voin kertoo, että Villen hauiksilla on pikkasen paljon valtaa. Lätkäjätkä-Ville, kuinka se nyt sillee, mua, pussas mua, pussas! Mimmit pyydän anteeks, että Ville silleen, mua pussas, mua! Mut mä voin kertoo, et se oli hienoo! Lätkäjätkä-Ville, kuinka se nyt sillee, mua pussas mua, pussas mua.

Lätkäjätkä-Ville, sillä ei oo helppoo, ei se tahdo tämmösestä rakkaudesta kertoo. Mut ei se haittaa, ei se mitään haittaa, kyllä siellä kaapissa on Villellekkin paikka. Mulle tää nyt oli juttu muiden joukossa, mut oli se Villen katse jotain aika sulosta. Mut minkä mä sille voin, minkä mä sille voin, oisko mun sitte vaan pitäny sanoa sille: ”Mene pois!”

Se riisu rotsin ja voin kertoo, että Villen hauiksilla on pikkasen paljon valtaa. Lätkäjätkä-Ville, kuinka se nyt sillee, mua, pussas mua, pussas! Mimmit pyydän anteeks, että Ville silleen, mua pussas, mua! Mut mä voin kertoo, et se oli hienoo! Lätkäjätkä-Ville, kuinka se nyt sillee, mua pussas mua, pussas mua. Lätkäjätkä-Ville, mua, pussas mua, pussas mua.

Laita Tuure Boelius soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.