Ikeaan

Varski Varjola

Ruuvari kädessä, on kaiken yötä, ei ohjekirjassakaan ole suomen sanaa. Tää on sitä ruotsalaista käsityötä, jota kasatessa kiroaa ja manaa. Niin se miehisyyttäkin rokottaa, kun kasvaa viiden metrin mulkku ottaan, ja vaimo-kulta työnjohtajana vieressä nalkuttaa.

Ikeaan, tänne kiva on tulla! Ikeaan, karu kohtalo mulla! Aviokriisien paratiisiksi, sitä kutsua voi. Ikeaan, vaimo korvaani huusi! Ikeaan, lihapullat ja muusi! Jos luoja kuulet, niin ota minut täältä pois.

Kesälomalla, on remppapuuhia, saan hikoilla ja siitä vaimo huolen pitää. Hyllyn kasausta, se on kivaa duunia, varsinkin kun en siitä tajua mä mitään. Kalustehelvetissä nyt mä raadan, ja kaupan päällekin sain vatsahaavan, ja vaimo-kulta työnjohtajana vieressä nalkuttaa.

Ikeaan, tänne kiva on tulla! Ikeaan, karu kohtalo mulla! Aviokriisien paratiisiksi, sitä kutsua voi. Ikeaan, vaimo korvaani huusi! Ikeaan, lihapullat ja muusi! Jos luoja kuulet, niin ota minut täältä pois. Ikeaan, tänne kiva on tulla! Ikeaan, karu kohtalo mulla! Aviokriisien paratiisiksi, sitä kutsua voi. Ikeaan, vaimo korvaani huusi! Ikeaan, lihapullat ja muusi! Jos luoja kuulet, niin ota minut täältä pois.

Laita Varski Varjola soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.