Lentävä kalakukko

Verjnuarmu

Kaikki junnaan

Junnailijan pilli ilimoo jo viilsi, ilimoo jo viilsi. Raotakylykikukko kiskoloilla kiilsi, Lentävä Kalakukko! Kaekki sinne juoksi, kuin mottimehtään, kuin mottimehtään. Eipähän se toki jättännä kettään, Lentävä Kalakukko!

Pyörät ne lauloivat: "Kuopijoon käy tie!" Kiskottii kirskuivat: "Tervehykset vie!" Tunnelma olj siellä l upsakka heti, lupsakka heti! Savonmuahan oekeet immeiset veti Lentävä Kalakukko!

Juttu siinä luisti, naurukin eli - naurukin eli. Kiskoloella lenti siivetön peli, Lentävä Kalakukko! Evväitäkkii syötii, rakkaas se iti - rakkaas se iti. Ilot sekä murheet matkassa piti, Lentävä Kalakukko!

Pyörät ne laaloivat: "Kuopijoon käy tie!" Kiskottii kirskuivat: "Tervehykset vie!" Unjkin siinä pijan kuorsaasta punnoo - kuorsaasta punnoo, Kiekuven kun kiskoo raskasta junnoo Lentävä Kalakukko!

Korttiakin lyötii, huastettiin jutut - huastettiin jutut. Se on paekka, miss' on vieraat ja tutut, Lentävä Kalakukko! Kuopijossa ollaan, purkavus alkaa - purkavus alkaa. Asemalla oekoo väsynyttä jalkaa Lentävä Kalakukko!

Pyörät ne laaloivat: "Kuopijoon käy tie!" Kiskottii kirskuivat: "Tervehykset vie!" Mittee mahtu reissuun, vaikee on vannoo - vaikee on vannoo. Yks vaen tietäsj, mutta kehtoo ei sannoo, Lentävä Kalakukko!

Laita Verjnuarmu soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.