Instassa

Vihreät valot

Aamuherätys iphone soi WhatsApp huutaa moi, moi, moi. Puhelin käteen ja insta auki mun instaprofiili on finskahauki. 20 seuraajaa ja parisataa fotoo parhaat kuvat on totta kai mun kotoo. Omassa huoneessa tapetit takana näkyy Robinin julisteet ja toy stoorin lakanat. Otan suihkun ja fäksään tukkaa,vaatteiden valinnassa soijaa pukkaa. Otanko paitaa vai farkkuu vai raitaa toisaalta bemmikin vetää ilman paitaa. Ja mikä ilme no oisko duckfeissi no ehkä huulihymy ois se perus keissi. Etukameraa en todellakaan peitä sillä tänään otetaan selfieitä.

Miks et sä koskaan voi olla läsnä en tahdo olla vaan tägi tai kikkailla haluaisin vaan tanssia sun kanssasi tässä unohtaa luurit ja katsoa silmiin särkeä muurit jotka erottaa (oikeesti yolo loggaa ulos ja baila baila)

Sata kuvaa otettu ja nyt on aika tägittää häshtäg arkihaaste häshtäg nököttää lisää kuvat kaikki summerista kaikki vihreet valot tulee mitkä lista kun joku likettää liketään takas Cheekin kuva kommaa nähään pian rakas joku ajaa videossa jopolla hymiö hymiön perään niitä pitää olla mieti mitä ennen posse teki ennen kun insta tuli sillon kun kaikki koneen lähinnä kaatuili ei missään yhtään päivän asuista mitä silloin puettiin (no emmä muista!) kun mä meen syömään se näkyy instassa ja lomakuvat näkyy instassa ja välillä toki mitä twitterissä likettää kun mimmi kaverin ääni päässä tykyttää

miks et sä koskaan voi olla läsnä en tahdo olla vaan tägi tai kikkailla. Haluaisin vaan tanssia sun kanssasi tässä. Unohtaa luurit katsoa silmiin särkeä muurit jotka erottaa.(oikeesti yolo loggaa ulos ja baila baila)

Laita Vihreät valot soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.