Viimeinen viilto

Ville nurminen

Kolme vuotta terapiaa, kolme vuotta psyykelääket, kolme vuotta viiltelyy, joka viilto syvemmälle. Tahdon vaa vuotaa kuiviin ja kadota, päivä päivält synkempään tilaan vajoan. Kukaan ei ymmärrä ei oo hyvää huomenta, joudun osastolle monta kertaa vuodessa, ku mietin mitä tuun illalla tekee, ehkä hyppään sillalta virtaavaan mereen. Kolme vuotta kärsimystä, jännitystä huomisesta, aina ollu onneton ja yksin näiden huolien kaa, Unelmat lytätty, ei kukaan oo must tykänny, niin mones paikas niin monet on vaa hylänny. Näät nää arvet, mut et niiden taakse, ne pitää valveil mut ku muut käy maate. Mä saan unta vaan jos on lääkkeet vahvoja, ja unissa nään mua loukanneiden kasvoja. Musta tuntuu et kaikki haluu pahaa vaa, miksei kukaan tuu kehumaan ja halaamaan? Mitä pahaa mä oon tehny et tän ansaitsen? Lastenkoti, osasto, vanhemmat rankaisee. Et ymmärrä miten tuntuu synkältä, oon ylhäällä kalliolla tekis mieli hypätä. Odottaako onni ja rauha tuolla pohjalla? En oo koskaan pelänny kuolemaa kohdata.

Pahat ajatukset päässä, silmissä kyynelten kiilto Tää loppuu tähän tää on viimeinen viilto. Pahat ajatukset päässä, silmis kyynelten kiilto Tää loppuu tähän tää on viimeinen viilto.

Oon menettäny toivon, oon menettäny halun elää Menny hoidost hoitoon, mut en hoitoo haluu enää Ku en ees haluu herää uuteen pahaan päivään, saan paniikkihäiriöitä, en vaa jaksa näitä. Itsemurha yrityksii monta kertaa vuodes epäonnistumisii, koskaan en vaa kuole. ”Lopeta toi viiltely”, vanhemmat valittaa Ei ne tajuu on jokasel arvella tarina. Tän tein ku joitte ja oli paska joulu, nää tuli ku ne joukolla hakkas koulus, tää tuli sillon ku kaikki netis haistatti, ja nää sillonku mut omas pedis raiskattii. Joojoo tiedän, et ei tää oo viisasta, mut tuo hetken helpotuksen tästä piinasta. Ei vanhemmat välitä muustaku viinasta, ja sossu palaverit on yhtä riitaa vaa. Pimees huonees mietin yksin huolii Ei täs elämäs oo vaa hyvii puolii. Mä pysyn piilos, en tahdo nähdä ketään Viimeinen viilto, enkä enää täällä elä. Hyvästit kirjeellä lukekaa se ilkeät, ja ku luette toivon et teist tuntuu hirveeltä. Itkekää haudalla mä taivaas nauran vaa, ku ekaa kertaa ikinä oon rauhassa.

Pahat ajatukset päässä, silmissä kyynelten kiilto Tää loppuu tähän tää on viimeinen viilto. Pahat ajatukset päässä, silmis kyynelten kiilto Tää loppuu tähän tää on viimeinen viilto.

Laita Ville nurminen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.