Mgvg - etlt

Villegalle ja Mikael Gabriel

Hook: Ei tultu leikkimään tänne, joka jäbä on hommis, meil on 7 ämmää jokane niist on pommi, sä oot feikki mään ja siks voit pitää sun tonnis, ei tultu leikkimään tänne joka jäbä on hommis.

MG: Mä otin bongista tai matkalla hongkongista galiksen kaa mun jengi FUCCBOI en ala valitsemaan kun täs on tasoi täs jutus, eikä sun puhe tehoo muhun oon alust asti, ekast päiväst jengist erottunu, mä elän teijän kans samaa maailmaa, ainut ero meis on se et mä elän ihan eri aikaa, mgvg sammuttaa sun vittu tv:n räppärit paskois housuun jos me tehtäs teille cd ja vaik teil riittäs se, en alkais teit vihaa, mut 2014 ei oo heikoil tilaa, ja vaik teil riittäs se en alkais teit vihaa, mut 2014 ei oo heikoil tilaa.

Villegalle: mut hiljaa hyvä tulee sit gillaa, hynää tuulee ei kellää mun työ elämätön salaval yöl selälään, jou jou marijuanaa ja parit, otat hikee kun jengi ei paina likee mä lähen gigil tornioon ilman solmioo raha palaa mä en pahaa halaa salaa kamaa ujutettiin nettiin joka etikettiin, mä oon koittanu pysyy loitolla työhön lähetty miklun kaa aina voitolla yöhön, stadin hasla kaikki adidasta jengi rokkaa ed hardyy mun kengät on leopardii poika älä tonne mee, siel ei toimi 3g se on pme ja matafucking mgvg

Hook: Ei tultu leikkimään tänne, joka jäbä on hommis, meil on 7 ämmää jokane niist on pommi, sä oot feikki mään ja siks voit pitää sun tonnis, ei tultu leikkimään tänne joka jäbä on hommis x2

Tämän kappaleen kanssa sopii hyvin uusi älypelimme Urjo.com. Osaatko ratkoa tehtävät käyttämällä loogista päättelykykyäsi? Avaa älypeli uuteen ikkunaan ».


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus.