Nyt

Vuoret

Nyt – jotain on särkynyt Luulen voivani tuntea, kuinka joku on sairaana, tai joku on kuolemassa nyt – olen eksynyt itseeni, tunnen vain sydämenlyöntini, veren kohinan korvissani mutta on pakko elää nyt.

On pakko elää nyt. Ei ole vaihtoehtoa. Ei ole toista mahdollisuutta odottamassa.

Nyt – huomaan kuinka väsynyt olen pelkäämään huomista, olen väistämään varjoja, astun niiden sisään nyt – enkä lamaannu pelosta Pimeys on väliaikaista, sen kanssa voi neuvotella, sillä on pakko elää nyt.

(On pakko elää nyt, on pakko elää nyt.) On pakko elää nyt. (On pakko elää nyt, on pakko elää nyt.) Ei ole vaihtoehtoa. (On pakko elää nyt, on pakko elää nyt.) Ei ole toista mahdollisuutta (On pakko elää nyt, on pakko elää nyt.) odottamassa.

On pakko elää nyt. (On pakko elää nyt, on pakko elää nyt.) On pakko elää nyt. (On pakko elää nyt, on pakko elää nyt.) Ei ole vaihtoehtoa. (On pakko elää nyt, on pakko elää nyt.) Ei ole toista todellisuutta (On pakko.) odottamassa.

Laita Vuoret soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.