Pakettimatka

Yksi Totuus

Verse 1

Cabin crew, ready to takeoff!

HesaÄijä, Yks Totuus, Kukas muu! +2 taas rakeita luvassa sä pyörit muijas kaa festareil mudassa en anna pakkasen purasta, on päästävä pulahtaa vilkutan koneen ikkunasta. Työputken katkasen terkkuja Suomeen, hajotkaa pakkaseen! Toiset sekoo kamasta, mä sekoon ikkunapaikalla Crocsit jalassa. Ei mikään voi tätä fiilistä pilata, ei ees työmaa hotellin etupihalla. Sanon kaikelle viikoksi hyvästi, vaihdan Helsingin turistirysäksi.

Papukaijalaaksot, tippukiviluolii. Jorgos kantaa juomia tuolii. Vatsataudissa lastenaltaassa ja sika pyörii vartaassa.

Tää on muille pelkkä pakettimatka, mut mulle tää merkkaa enemmän. Vyölaukku lanteilla rannalle jatkan, en ehkä kestä vaan onnesta repeän. Oi oijoijoi oijoijoi oijoijoi tätä tunnelmaa.

Viimeinkin lomalla, pari trooppista drinkkii carambolalla. Kaks tähtee on mulle ku sviitti, eikä ees kuumota A-hepatiitti. Mullukka polttaa ku helvetti pasaaris pummataa hunttii ja feikki mennäniist. Ei vaivaa duuni, ei kielimuuri ja diskos paranee auringonpistos. Ei oo ajokorttii, ei kypärii, en kanna huolta vaik saisin tippukiviluolas sydärin. Suojakertoimet kasvoille ja lopuks pistän viel propsit viel aurinkomatkoille.

Papukaijalaaksot, tippukiviluolii. Jorgos kantaa juomia tuoliin. Vatsataudissa lastenaltaassa ja sika pyörii vartaassa.

Tää on muille pelkkä pakettimatka, mut mulle tää merkkaa enemmän. Vyölaukku lanteilla rannalle jatkan, en ehkä kestä vaan onnesta repeän. Oi oijoijoi oijoijoi oijoijoi tätä tunnelmaa. Oi oijoijoi oijoijoi oijoijoi tätä tunnelmaa.

(Sliim Miill) Katson autiota hiekkarantaa, kirjotan meidän nimet santaan, kutsuu Helsinki-Vantaa. Oijoijoi Niin jee ettei voi muut kun tuulettaa, kumpa voisin elää tän uudestan. (uudestaan)

Tää on muille pelkkä pakettimatka, mut mulle tää merkkaa enemmän. Vyölaukku lanteilla rannalle jatkan, en ehkä kestä vaan onnesta repeän. Oi oijoijoi oijoijoi oijoijoi tätä tunnelmaa. (Mis mun sandaalit? Mä löysin simpukan.) Oi oijoijoi oijoijoi oijoijoi tätä tunnelmaa.

Alanya, Kos ja Kreeta, Sunny Beachi ja Kulta hietikot, Agia Napa, Torremolinos. Oon kanarialla koko ens viikon. Alanya, Kos ja Kreeta, Sunny Beachi ja Kulta hietikot, Agia Napa, Torremolinos. Oon Kanarialla koko ens viikon.

Laita Yksi Totuus soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.