Amorin nuoli

Altis

Sä sait mus esiin tunteit mitä usein luulin kuolleiks Kun ei pysty pitää mistään eikä mistään mitään ikän tule Pitkät suhteet kaatuu, kuolee ja maatuu Mut sä oot saanu aikaan kipinän ja samalla palamaan mun sisällä tulen Mitä sä luulet, onkse sitä mitä mä luulen? Pistä suuret silmäs umpeen Paina pää mun sydämelle mitä sä kuulet? Se hakkaa sulle eikä lakkaa ennen kun Tapaat uuden, tapat tunteet ja viet samal hengen mult Mä en osaa pitää puheit siks mä kirjotinkin tän Sä veit mun sydämen ja pistit giljotiiniin pään Mä tiedän et sä tiedät et oon riippuvainen susta Sä oot valo mun maailmas mikä on aina vittumaisen musta Sä oot purjeet mun venees ku edes on vaan valtameri Sä täydensit mun palapelin, mikä hajal meni Törmäyksestä maahan minkä kama teki Ainaki sata eri palaa pitkin maata mitä ajattelin? En mä tiiä, mut sen mä tiiän etten pelkää niitä Demonei enää mitkä ennen karmi selkäpiitä Ooksä pelastava enkeli? mä otan selvää siitä Antamal vaik henkeni, eikä sekään riitä Jos sä oisit mun paikal Sä tietäisit et toisin vaikka kuun taivaalt Jos sä oisit mun aina Mut mun silmis se on jo sul koska sä oot mun maailma Mä tuun aina, rakastaa sua mut en kenenkään muunlailla Vitut niist ja vittuun koko maapallo Mä haluun et sä tajuut ilman sua mä oon vaan varjo Mä rakastan sua paljon, täs on neljä ilmasua: Usko, toivo, rakkaus ja mä en voi elää ilman sua!

Maailma matkaa radallaan Päivä nousee uudestaan Ei mikään muutu milloinkaan Kaikki säilyy ennallaan Samat tuulet puhaltaa Samat sateet lankeaa Ja kaikki kaunis katoaa Kaikki kuolee aikanaan

Mä revin mun sydämestä Amorin nuolen Mut mä luulen et se on niin syväl et mä kuolen Mua ahdistaa niin vitusti sä oot ollu yötä poissa Jonkun muun miehen luona mutta et sä myönnä moista Ku koitan kysyy mis sä oot ollu? Sä työnnät pois ja Jos sä aidosti välität ni et sä voi lyödä toista Vaik toisaalt viha ja rakkaus kulkee käsi kädes Ja käden kääntees jonkun muun kädet kävi lähelläs Sä väität muuta mutta kulta käsitä se Et mä tunnen sut ja kuulen kusetuksen läpi äänestäs Sä haluut nukkuu pään selväks Mut mä haluun puhuu tän selväks Ettei tä jää pelkäks päätelmäks Tä paska saa mut vetämään melkein lääkkeitä Se mies näkee vaan sut mutta se ei nää meitä Nyt istut alas sun on vittu paras kuunnella Mä haluun katkoo niskas, mut siinä samas suudella Kulta, mä haluun viiltää kasvos auki Ja valehtelisin jos väittäisin etten siitä paljon nauti Mut tekisin sen vaan siks ettet sä olis niin kaunis Etkä sais ketää, me oltais me kaks vain enää Ekaks vedät nä lääkkeet ja viinaa perään Ilman mua sä et saa rakastaa ketään tai elää En tiiä onks tä oikein mutta ei mua vaivaa se Ettei sunlainen enkeli pääsis taivaaseen Säkin veit mut sinne mut oon tippunu alas Mitä mä oon tehny? sano et sä oot mun rakas Vittu tuu takas!

Maailma matkaa radallaan Päivä nousee uudestaan Ei mikään muutu milloinkaan Kaikki säilyy ennallaan Samat tuulet puhaltaa Samat sateet lankeaa Ja kaikki kaunis katoaa Kaikki kuolee aikanaan Kaikki kuolee aikanaan Kaikki kuolee aikanaan

Laita Altis soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.