Intro

Altis

Nyt lähdemme kauas avaruuteen Kun kuulet tämän äänen *pling* Kun kuulet tuon äänen sinun on aika kääntää lehteä Ja nyt matkaan..

Jou! Aa,aa. Altis, Skill Street Ja Propsit lähtee: Kajo, Finessi, Heittiö, Ilmari... Tsekidaut

Terve mieheen, ja tervetuloo mun näin terveeseen mieleen, Ellette tienneet niin verseenne menee teil perkeeleen pieleen, Jos luulette tungen sun perseeseen kielen, Mä en nuoleskele spedejä, en sanoja edellee niele (hä?) Mä en mee veeseeseen piereen Vaan äänitän neki mun ceedeeseen, Mun tekeleet etenee edellee ilkeesti nää Spedet koht vetelee viimesiään, Jos niiden riimeis mun nimeni nään Nii ne ei tuu vetämää niit riimei enää, Mä näytän et miten näit biisei tehää Ne tekee sun skidistä pilleripään, Mut enhä mä siltikää kiipelin jää Ku syytät mua sanon et mitenii mää? Näytän mun kiveksii, huudan ne tiimesi Sit lähdenki ripeesti lipettii täält, Jos sä teet ilkeet räppii, sillo o kyse sylkemisest Mut jos siin on kyse, itsesäälis rypemisest ni sit se pääkii, Koska se on kauheet kamaa, naurettavaa Paskaa ku Mr.Hankey (haudi hau) Hei lapset, mähä teen tätä vaan teit varten, Ja meilläpäi räpätää nii et Me saadaa teilläpäi teiltä päät räjähtää.

*pling* Jos haluat kuunella tämän seikkailun uudestaan, voit kääntää kasetin Sinun ei tarvitse kelata nauhaa takaisin

Laita Altis soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.