Affären

Anna Järvinen

Man kan tro att en sväng till affären är nåt helt enkelt, inget mer med det. Vi behöver väl kaffe och tvättmedel och ett flingpaket, där slutar det.

Men vi känner det, luften tätnar, det är svårt att bearbeta, vad är det. Hörde jag va som sas? Vänta ett litet tag, glöm och bestäm att inget är självklart.

Åh, låt mig slippa va del av det, låt mig inte ta in nåt budskap. Låt mig inte förstå vem du var med då, när det där blev en del av livet.

Man kan tro att en sväng till affären är nåt helt enkelt, genom sommaren. Vi behöver väl körsbär och nåt som är gott till kaffet, där slutar det.

Är man tvungen att ta in det, vad betyder det, vad var meningen? Och du känner det, här är det, svårt att reparera och gå vidare

Åh, låt mig bli helt blind och helt döv för mitt hjärta är snart i diket. Låt mig inte förstå vem du var med då, när det där blev en del av livet.

Åh, låt mig slippa va del av det, låt mig inte ta in nåt budskap. Låt mig inte förstå vem du var med då, när det där blev en del av livet.

Laita Anna Järvinen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.