Kesä -92

Finlanders

Vähän aikaa suojassa, suurten puiden varjossa, ollaan eikä meihin voi voi tänään ylettää. Kiire tämän kaupungin, äänet joita pelkäsin, kauan sitten kun en tiennyt susta enempää. En tiennyt tätäkään:

Olet lämmin, niin lämmin kuin kesä -92, se vain muuttui paremmaks. Olet lämmin, niin lämmin kuin kesä -92, se vain muuttui paremmaks, joo joo

Muutamia suukkoja, mansikoiden makua, sanoissa ja paljon, paljon niiden välissä. Kyljen alla nurmea, katse täynnä kasvoja, joita ei voi koskaan nähdä liian läheltä. En suostu vähempään.

Olet lämmin, niin lämmin kuin kesä -92, se vain muuttui paremmaks. Olet lämmin, niin lämmin kuin kesä -92, se vain muuttui paremmaks, joo joo

Silloin tiesin että onni on myös mua varten sekin oli kesäkoivujen ja kimalaiskuningatarten.

Kiire tämän kaupungin, äänet joita pelkäsin, kauan sitten kun en tiennyt susta enempää. En suostu vähempään.

Olet lämmin, niin lämmin kuin kesä -92, se vain muuttui paremmaks. Olet lämmin, niin lämmin kuin kesä -92, se vain muuttui paremmaks, joo joo.

(Lämmin, niin lämmin) kuin kesä -92, se vain muuttui paremmaks (lämmin, niin lämmin) kuin kesä -92, se vain muuttui paremmaks, joo-ooo.

Laita Finlanders soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.