Meren aalloilla

Finlanders

Meren aalloilla oon syntynyt, alla loistavan etelän kuun, äidin maitoa siel` nauttinut, siellä kohdannut neitosen suun. Siks` merta, merta, mä ain rakastan sen sielusta lohdun mä saan, aallon loisketta kuulla mä ain halajan ja taas olen onnekas vaan. Meri äitini on, meri siskosein, meri morsian mulle on kaikki, valkopurteni mun olet armahin, laaja eessäsi sulla on reitti.

Siellä mieheksi oon varttunut, siellä vierineet on kyyneleet, siellä lempeni on kukkinut, siellä poiminut oon ohdakkeen. Siks` merta, merta, mä ain rakastan sen sielusta lohdun mä saan, aallon loisketta kuulla mä ain halajan ja taas olen onnekas vaan. Meri äitini on, meri siskosein, meri morsian mulle on kaikki, valkopurteni mun olet armahin, laaja eessäsi sulla on reitti.

Siks` merta, merta, mä ain rakastan sen sielusta lohdun mä saan, aallon loisketta kuulla mä ain halajan ja taas olen onnekas vaan. Meri äitini on, meri siskosein, meri morsian mulle on kaikki, valkopurteni mun olet armahin, laaja eessäsi sulla on reitti.

Meri äitini on, meri siskosein, meri morsian mulle on kaikki, valkopurteni mun olet armahin, laaja eessäsi sulla on reitti.

Laita Finlanders soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.