Pandora

Hursti & Häkkilä

Hursti : Mul on käsissä kullatut kahleet ja koko elämä muuteki aina nii vaihees ja valhe ku aikanaan loppuu ne aineet, sit se on totuus siin pitäs tottua kaikkeen. Ja sopeutuu, ku jäbät täälpäi vaa nopeutuu, vauhti pääs, sokeutuu. Nautin kaikesta vast ku oon nauttinu kaikkee ja kaiken on koneu, anteeks äiti! Mun mieli vaa mustenee väljähtyy, ku tajusin et mun arvo on tunnilta kaks x kuus again, suus veren maku tutumpi ku luulen ees. Muu maailma pääkopan turmelee, siks kastan kieltäni huurteiseen, ja laitan siihe lippuja lappuja lsd:tä ku ois sitruunahappoa silmissä. Ku tätä teen nii kitkus ku katkolla jaettas diapamilitkuja littii, kapakassa faktoja tiskiin, viskilasin viereen laitettiin tikkuja ristiin. Pyöriny paikallaan ku hiski, johon kertyny kiellon? pahemman kerran, muistikuvii kymmenen xanorin verran, tasoja vaa yks ei alempi kelpaa.

Puhe: Utelias pandora avasi häneltä kielletyn lippaan ja päästi lippaasta ulos kaikki maailman vitsaukset. Siihen asti ihmiskunta oli elänyt paratiisimaisesti ilman murheita. Pandora sulki lippaan, jolloin sisälle jäi ainoastaan toivo.

Häkkilä: Avunhuutoja keskeltä pimeyden rukoillu muutosta turhaan, eli peli menetetty kuusnolla turpaan, mut, takasin ei oo paluuta ku on kerran pandoran lippaaseen kurkannut. Meno muuttu hiukan hurjaks, ku päätin avartaa maailmaa ku maailma surkastu, muttaku turhautu "perkeleen perkele" lenti kuin itestää olalle perseemme. Muistinpoikasissa sekavia takautumii, tili tyhjä mut ei tilitapahtumii, eikä selon tekoon auta nordeaan laukkaa, ku meikän maksutapahtumat ei liiku maksupäätelaitteiden kautta, vaa kiertää ne kaukaa, ettimäs viimeistä naulaa, seireenit vielä ne laulaa, mie lennän ku lokki. Kasaan roskista nurtsille notskin ku elämä on kylmä niiku eskimon poski. Ja aineista vuoristorataa, vasen puolisko lagaa, eli kuosi on vagaa, joka huutaen huolia, perse on edelleenki auki niiku juudaksen tuolissa. Vajarit, ei mitää hätää tällä lokilla toimii radari ja linnuntietä sinne mistä löytyy pahat pajarit ja ku nagetit palavat alati mun aika pakata kamani ja palata takasin!

Laita Hursti & Häkkilä soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.