Keskikalja-Cowboy

Jarno Sarjanen

Se tuli sisään baariin Ihan, yllättäin. Istus samaan loossiin Ja heti sen mä näin. Se rupes iskee mun leidii. Totta tosta vaan. Sano, nyt viedään veivii Ja minä parkumaan.

Mä oon keskikalja cowboy. Mä sitä kestä ees en. Oon mä tällanen oh boy. Häntä tarvitsen. Mä oon keskikalja cowboy. En muuta osaakkaan. Mutta ei kai nyt noin voi Tehdä mullekkaan.

Jätkä konjamiinin Tilas naisellein. Kera mokan fiinin Siinä yksin tein. Mä aloin panna hanttiin. Tietty, tottakai. Se vetos heti kanttiin. Kysy, varaa vain.

Mä oon keskikalja cowboy. Mä sitä kestä en. Oon vain tällainen oh boy. Häntä tarvitsen. Mä oon keskikalja cowboy. En muuta osaakkaan. Mutta ei kai nyt noin voi Tehdä mullekkaan.

Kun mä katsoin leidiin Kauhukseni näin. Loppu näin seiniin Rakkaus elämäin. Jos ei rahat juoniin Riitä herrojen. Hiipii naisen silmiin Katse etäinen.

Mä oon keskikalja cowboy. Mä sitä kestä en. Oon vain tällanen oh boy. Häntä tarvitsen. Mä oon keskikalja cowboy. En muuta osaakkaan. Mutta ei kai nyt noin voi Tehdä mullekkaan.

Mä oon keskikalja cowboy. Mä sitä kestä en. Oon vain tällainen oh boy. Häntä tarvitsen. Mä oon keskikalja cowboy. En muuta osaakkaan. Mutta ei kai nyt noin voi Tehdä mullekkaan. Tehdä mullekkaan. Tehdä mullekkaan...

Laita Jarno Sarjanen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.