Saa Mitä Haluat

Kake Karisson

Yhdessä noustaan kulkemaan. Taas ehjältä saat mut tuntemaan. Mennyt me taakse suljetaan. Ja nyt saa mitä haluat. Yhdessä noustaan kulkemaan. Taas ehjältä saat mut tuntemaan. Mennyt me taakse suljetaan. Ja nyt saa mitä haluat.

Hajonneen palapelin palat maasta nippuun taas kerää. Rikkinäinen korjataan ja nauru itkusta tehään. Vastoinkäymiset ei lopu mut ne ei tuu tiputtaan enää. Vanhat kaunat vaan kaminaan ja eiku tikkuu vaan perään. Ja sit raivomyrskyn läpi voimal väkisin vaan tiensä raivaa. Vaik tonnin lasti mieltä painaa silti ylös itsensä sieltä kaivaa. Ja vielä sä näytät niille. Mä tiedän susta on siihen. Siis kädet saveen ja tekemään. Ei lupaa tarvita keneltkään EI! Vaihde vaan vaihdetaan ja elämänilo otetaan bäkkiin. Siis volaa kovempaa äkkii. Siihen tää on oikea träkki. Vain päättäväisyyttä vaatii eikä tarvi just nyt taikoo muuta. Kun on selkä seinää vasten niin eteenpäin on ainoo suunta. Kun elämä lyönyt on kanveesiin peräjälkeen monta kertaa, niin se on tehnyt susta vaan vahvemman ja lyönyt liekkiin tonkan bensaa. On parhaat vuodet vasta edes nyt kiireesti takomaan. Joka epäilee niin toteen vaan viileesti katotaan.

Yhdessä noustaan kulkemaan. Taas ehjältä saat mut tuntemaan. Mennyt me taakse suljetaan. Ja nyt saa mitä haluat. Yhdessä noustaan kulkemaan. Taas ehjältä saat mut tuntemaan. Mennyt me taakse suljetaan. Ja nyt saa mitä haluat.

Mä tiedän et se voi pelottaa. Mä tiedän se on vaan vaikeet. Mä tiedän kun uloslähtökin jo kasaan saa kovat paineet. Mut tänään sä et oo yksin kaikki ympäril välittää ja sun mielestäs kuvan harmaantumman synkänkin värittää. Uskalla innostuu, uskalla olla rohkee, uskalla antaa elämän sieluus kunnolla koskee. Ja vaik unelmas nyt kuulostais hullulta niin mitä siitä? Jos sun sydän sanoo niin sit vaan täysii eikä muu mikään riitä EI! Nyt laiva lähtee älä jää kyydist hyppää mukaan. Ei yksin oo nyt mä lupaan tässä paatissa yhtään kukaan (ei kukaan!). Päämäärä kristallinkirkas ja päästään jakamaan tää yhdessä. Otan vaikka puukot taivaalta vastaan ja huudan ”Anna palaa vaan mä kyl kestän!”. Myrsky kääntyy myötätuuleen, seilataan näin ohi ongelmien. Millä muulla tääl on välii kunhan vaan sä olet onnellinen? Pilvetkin poistuu ja kirkastuu juuri taivas. Nousen tuhkasta niinku Feeniks ja alkaa uusi aika.

Yhdessä noustaan kulkemaan. Taas ehjältä saat mut tuntemaan. Mennyt me taakse suljetaan. Ja nyt saa mitä haluat. Yhdessä noustaan kulkemaan. Taas ehjältä saat mut tuntemaan. Mennyt me taakse suljetaan. Ja nyt saa mitä haluat. Saa mitä haluat. Ja nyt saa mitä haluat. Yhdessä noustaan kulkemaan. Taas ehjältä saat mut tuntemaan. Mennyt me taakse suljetaan. Ja nyt saa mitä haluat.

Laita Kake Karisson soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.