Kiitos feat. Iso H

Kapasiteettiyksikkö

[Andu:] En saanu mitään ilmatteeks, ei kyllä mä tästä maksoin Ja kiitokset vaan Andulle siitä että mä jaksoin Jeesaavii jaksoi masennukseen on aina nää ihanan piristävät pimeet vuoden ajat Aa jeah! Kohotan maljaa esi-isille. Samalla ku suuntaan taas baaritiskille Mä en haise viskille, vaan musiikille Viel yks rundi mulle, Tasikselle ja Uniikille! Täähän jeesaa. Ai niin ja kiitos ulosottovirastolle muistamisesta! Kiitos! Jep! Mä sanon teille Just niinku mä sanoin verottajalle eilen: Mulla ei oo rahaa. Tänäänädädä! Ja mulla ei oo rahaa ainakaan teille Joten menkääs kiusaa jotain muuta Aika ja raha on rahaa, te viette kumpaaki multa

[Kerto:] Kiitos! (Kyllä, hei) Tää on jotain aivan mahtavaa Kiitos! (Siis asteikol neljäst kymmenee tää on kakstoist) En tiedä mitään parempaa Kiitos! (Kippistä vaan!) Otetaan joskus uudestaan Kiitos! (Tää on mun suosikki, täst mä pidän) Ki-ki-ki-kiitoos!

[Tasis:] Kiitos. Vitusti kiitos. Nyt tiiän et lausees: "Mä elän onnellises liitos" On yks sana liikaa ja se on "onnellises" Onnellisen loppuun asti on usein vitunmoinen klisee Ja kiitos et sä oo mitä mä en koskaan haluu olla Nyt mä tajuun enemmän, muuten mä voisin olla tollanen kun sä. Mut samal säälin sua Ja jos sääli on sairaus taidan sääliin kuolla Nyt lappuliisa-kiitoksiin. Ne keksii mulle jotain kivaa joka viikoksi (ei taas) Tai itseasias mä kiitän koko kaupunkii maksujen nostost. Mikä o mun niin on sunkin Ja euroi mä kiitän viel erikseen siitä et nyt hinnat tuntuu halvalt vaik ne karmii selkäpiitä Ai niin, ja tottakai mä haluun kiittää Bushii Mä en ennen tiennyt et yks mies voi koko maata nussii (Anna palaa)

[Kerto:] Kiitos! (Pommita, pommita) Tää on jotain aivan mahtavaa Kiitos! (En ois itekää keksiny parempaa) En tiedä mitään parempaa Kiitos! (Nerokasta, nerokasta) Otetaan joskus uudestaan Kiitos! (Onks sul hätä? Onks sul hätä? ää! yks-yks-kaks) Ki-ki-ki-kiitoos!

[Däni:] Tilaanks mä ambulanssin, sä taidat olla pipipää Kateus kansantauti jost ei parannuta ikinä Kiitos et sait jäämään, en oo menos mihinkään paitsi ehkä paikkoihin joita tuskin ikin näät Kiitos huonoist hetkist, huonost eksist Kaikest stressist, ku välil on niin hektist Nyt pidän arvos kaikkee hyvää sitäki enemmän Ja mun periaatteist pidän kii enemmän Kiitos höysseille jotka mua koitti pelaa Nyt vihdoinki tiedän mis vesis uitan mun melaa Kiitos siit paskast minkä virkavalta osaa Se saa meiät vihaa teistä valtaosaa Kiitos ennakkoluuloist ja puukoist seläs Ja kaikist vitun lökäpöksy-huudoist peräs Se vaan motivoi mua, mun joka 16 teräst Enkä edes verta valuvana tuu pois kehäst

[Kerto:] Kiitos! (Hei tää on, tää on kova juttu) Tää on jotain aivan mahtavaa Kiitos! (Tää on, tää on!) En tiedä mitään parempaa Kiitos! (Woo! Hehehe) Otetaan joskus uudestaan Kiitos! Ki-ki-ki-kiitoos!

[Iso H:] Suomes on demokratia, nii varmaa, kiitos medialle ku johdatte meitä harhaan. Ja täytyy oikeen onnitella, ku mun aivopesun eteen yrititte ponnistella. Ja enemmän ku yks syyllinen, on syy siihen, et kiitän koko maailmaa ku teitte must näin kyynisen. Mut ei vara venettä kaada, pelottavaa ajatella mikä venaa tätä maata. Ihan ku viel kiinni mun silmäluomet ois, kiitän verottajaa, ku vie mun rahoist puolet pois. Mut huolet pois halpa viina huuhtelee, eikä ees tarvii ystävii, meil on Supo joka kuuntelee. Systeemi, näytit todellisen luontees, tääl elämine on ku nukkuis vihollisen vuotees. Ja kai täst on turha tän enempää tilittää, Tabermannin sanoin, "kiitti vitusti", nyt mulle riittää.

[Kerto:] Kiitos! (Hei näättekste miten hienoo?) Tää on jotain aivan mahtavaa Kiitos! (Mä meen tämmösest iha sanottomaks) En tiedä mitään parempaa Kiitos! (Ootte huippuja!) Otetaan joskus uudestaan Kiitos! (Voi kiitti, Hoo tästä) Ki-ki-ki-kiitoos!

Laita Kapasiteettiyksikkö soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.