Sut On Niin Nähty

Kapasiteettiyksikkö

Kapasiteetti on back, vaikkei ikin lähtenytkään (Jes!) Eikä lähde nytkään (Jes!) Se on Rähinä! "Andu, selitä niille vähän miten se menee, se menee:"

[Andu:] Lähestulkoon jokanen klubi on niin nähty et mä puhun vaan Havanna Clubist. Näpit irti kundi! Se on Andun Muki! Ennen rojaltit etelänmatkaan Viroon riitti. Nyt olin just Kuubas tappaa Dbl Filon biittii. Synkistely on nähty, nykyään mä otan ilon irti ja mul on kuulemma kova meininki. Niin on, kiitti! Mut tajuun jos et pysy hereillä ku Suomes on aivan liikaa ei-mitään meneillään. Pelasta ittes ja... tee jotain. Käännä pois päält sun radios! Käännä pois päält se paska, ja polta sun telkkus! Ota kiinni kirjasta! Revi piuhat koneestas! Vittu ole jotain! Mee ulos, älä valita... Lässytys on vika juttu mitä täällä tarvitaan. Pelimiehet lepää vast sit ku on vainajii. Nyt tehdään tulost! No mä teen ainaki.

[Kerto:] Sut on niin nähty Ja jos sä et ite sitä huomaa, niin kai mä sitten sanon suoraan Sut on niin nähty Ja jos sä et ite sitä huomaa, niin ovi olis sitten tuolla Sut on niin nähty Sä et ite sitä huomaa, mut kun sä lähdet, jengi huokaa Sut on niin nähty Sä et ite sitä huomaa, mut kaikki muut huomaa

[Däni:] Samaa paskaa eri vessa menee taas se näin En jaksa stressaa nojailen vaa taaksepäin Yeah man, nojailen vaa taaksepäin Oot muka messis, mut sun taakse näin Siks joka pikkubitchi on mulle pelkkä pikkuvitsi Siks yhenkään pikkubitchin vuoks en laita tikkuu ristiin Niin dirty, enemmän ku pikkutiski Lataan piippuun mistyy, otan hetken chillisti Mut oon pikkupiski en pääse mun rähinää karkuun Ja piski mitä ulkoilutan on lähinnä Karhuu Nyt hereille, nyt vasta vauhti pääl Enkä leveile vaik massakausi pääl Et oo viel nähny mua mun lempiasuste pääl joten venaa ku näät mut Varuste pääl Maa on nähty, teen avaruusaluksen tääl Pois pusken täält, pysy must etääl

[Kerto:] Sut on niin nähty Ja jos sä et ite sitä huomaa, niin kai mä sitten sanon suoraan Sut on niin nähty Ja jos sä et ite sitä huomaa, niin ovi olis sitten tuolla Sut on niin nähty Sä et ite sitä huomaa, mut kun sä lähdet, jengi huokaa Sut on niin nähty Sä et ite sitä huomaa, mut kaikki muut huomaa Sut on niin..

[Tasis:] Rakkauden laivan... Naah, rakkaus on niin nähty Tosin se on parast aikaa kunnes sekin päättyy Ja nyt puhutaan et KY ois pehmo ja wäkki? Haistappa paska! Vanha KY on tullut bäkkiin Ja turha puhuu mulle paskaa tosta ja tosta Vaan ämmät juoruu, ja sori ämmät mut se on totta Ja lapset haluu kostaa ja kusta jaloille Kuse pottaas! Eiks sua opetettu tavoille Pelaat maineellas pokkaa "tintintintintintin- POW!" Mut sul ei pidä pokka Sä sottaat sun melkein puhtaan taustan ja poltat siltas Ja jauhoit baustaa niin paljon et horisontti ei ookkaan kirkas Sut on niin nähty, mut sä et oo nähny Tasista Mä koitin ottaa iisist, mut tää lähti lapasista Joten sano mitä haluut tietää tost tytöst ja must "Öö, tulitsä just?" Tulin! "Just..."

[Kerto:] Sut on niin nähty Ja jos sä et ite sitä huomaa, niin kai mä sitten sanon suoraan Sut on niin nähty Ja jos sä et ite sitä huomaa, niin ovi olis sitten tuolla Sut on niin nähty Sä et ite sitä huomaa, mut kun sä lähdet, jengi huokaa Sut on niin nähty Sä et ite sitä huomaa, mut kaikki muut huomaa

a-a-a-aa joten suksi vaa vittuu skidi fuck mothafucka!

Laita Kapasiteettiyksikkö soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.