Amen

Kasmir

Mikään ei oo ennallaan, on sydän pois paikoiltaan, ja kaikki on taas epävarmaa (jee). Otat mua kädestä. talutat mut pimeään, kysyt mitä sul on hävittävää. Ja nää nelkytkahdeksan tuntia, ruhjoo mut tunnistamattomaks, ja mä haluun lisää.

kert.: Nainen, sä teet must uskovaisen, oon valmis antaa kaiken (Whoohoo je). Mä kysyn, nainen, enkeli vai paholainen. Sä saat mut huutaa amen (whohohoo jee)

Sä annoit mun maistaa palasen taivaast, ja se oli helvetin ihanaa. Mietin kuka olenkaan, sä muutit mut kokonaan, vaikken tunne sua ollenkaan. Ja nää nelkytkahdeksan tuntia, ruhjoo mut tunnistamattomaks, ja mä haluun lisää.

Nainen, sä teet must uskovaisen, oon valmis antaa kaiken (Whoohoo je). Mä kysyn, nainen, enkeli vai paholainen. Sä saat mut huutaa amen (whohohoo jee)

Nainen, sä teet must uskovaisen, oon valmis antaa kaiken (Whoohoo je). Mä kysyn, mä kysyn et nainen, enkeli vai paholainen, sä saat mut huutaa amen (whohohoo je).

Laita Kasmir soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.