Enok

Kontra

Ty tydydy tydy. Ty tydydy tydy. Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok on mun kaveri, se asuu mun päässä. Enok, Enok, Enok, Enok, Enokkia on vaikee nähdä, Enok on kuin silmäneula heinäseipäässä.

Kun Enok hiljaa kuiskaa korvaan: "Tapa mulle, minä korvaan!" Enokkia on pakko totella. Palkkioksi työstäni Vie mut irti itsestäni, Silloin vasta elän todella.

Oh! Enok! He, he, he. Ty tydydy tydy. Ty tydydy tydy. Enok, Enok, Enok, Enok, (tappaa,) Enok, Enok, Enok, Enok, (tappaa,) Enok on ronkeli; se sei syö leipää. (tappaa, tappaa,) Enok, Enok, Enok, Enok, Enokille kelpaa vain (tappaa, tappaa,) Ympärileikattu ihmisen pää. (tappaa, tappaa,)

Enok puhkoo takaraivon. (lallallallallal) Enok mutustelee aivon. (lallallallallal) Enok imee aivonesteen. (lallallallalla) Ei Enokille kelpaa olut, (lallallallallal) Enok popsii aivosolut (lallallallallal) Kaikkine ajatuksineen - tuskineen. (lallallallalla)

Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok. Jollen tappamalla sitä nälästä päästä, Enok, Enok, Enok, Enok, Enokille silloin ruokaa Keksittävä on ihan omasta päästä.

Enok puhkoo takaraivon. Enok mutustelee aivon. Enok imee aivonesteen. Ei Enokille kelpaa olut, Enok popsii aivosolut Kaikkine ajatuksineen.

Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok, Enok. Syötyänsä aivojeni katolla lepää hän. Enok, Enok, Enok, Enok, Enok tahtoo varman pohjan, Ei se tahdo muuttaa idiootin päähän.

Te kaikki ootte tuuliajolla, Niin kuin peräsimetön jolla, Eikä teitä ohjaa Hitchcock. Joillakin on ehkä täitä, Muuten ootte tyhjäpäitä, Ainoastaan mulla on Enok. Shhh! E tappaa Eno tappaa En ok tappaa En oo ok tappaa Kone en o kone no kekkone nokkone

Laita Kontra soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.