Kaunis mieli

Laura Sippola

KAUNIS MIELI (Trenkipoika 2011)

Kun yli kävi tuuli ja lalalala laineet löi Sen kulkua seurasi, ja tyyntä hän ikävöi Ja mietti yksin hiljaa, liikkumatta, paikallaan aikapäiviensä teitä. Pyhäkoulujeesuksesta pienenä kerrottiin. Rakkauden puolapuilla pelisäännöt kerrattiin. Elämähän meitä laittaa kouluihin oppimaan ja korpiteille enkeleitä. Aa - Elämähän meitä laittaa kouluihin oppimaan ja korpiteille enkeleitä.

Kun taivas oli tumma, ei hän nähnyt edes jalkojaan. Hän mietti, miltä tuntui isku vasten hänen kasvojaan. Ja vesi oli mustaa siellä alhaalla, jossakin ääretöntä surunauhaa. Vaan turvallinen yksinäisyys tarjoaa syliään. Ja leviää jo lämpö yli pimeän ja yli jään. Vielä humisevat äänet yllä kiireisen kaupungin arjen huojentavaa rauhaa. Aa - Vielä humisevat äänet yllä kiireisen kaupungin arjen huojentavaa rauhaa.

Lopulta kun päättää alkaa töitään tekemään, pilkkoa saunapuita ja kuunnella levyjään, kaunis mieli kääntää katseensa eteenpäin ja sydän helpottunut huokaa. Aa - Kaunis mieli kääntää katseensa eteenpäin on asioita pyöritelty tarpeeksi omin päin, ja huomaa, kuinka hyvä olla on juuri näin, sydän helpottunut huokaa.

https://youtu.be/y73tLPy-4FY © 12/2004 Laura Sippola

Laita Laura Sippola soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.