Muistot

Marika Blomerus

Säv./San./Sov. Marika Blomerus

Kun katson entiseen en mitään sieltä saa. Vain tuska sydämeni verhoaa. Ja kyyneleeni yöhön yksinäni itken On kaikki haaveet särkyneet. On luotani niin monet poistuneet Vain muistot kauniit taakse jättäneet. Ilta hämärtää, mä tähän yksin jään ja vaivun rukoukseen.

Kun katson muistoihin en mitään sieltä saa. Vain kaipuu, tuska sydäntäni satuttaa. On luotain kaikki rakkaimpani poistuneet ja minut yksin jättäneet. Oi kuinka kaipaan tulla luokses Jumala. Vain luonas levon, rauhan voin mä omistaa. Vain yksi on, ken mua rakastaa ja seisoo aina vierelläin.

On ilta tummunut, yön varjot peittää maan. Nyt kuiskaan yöhön rukouksen. Ja toivon, että vielä taivaassa se kuullaan. Näin avaan Raamattuni itkien. Se kaikki koskee, mikä liittyy menneeseen, tähän päivään taikka uuteen huomiseen. Saan sisimpäni Jeesus sulle vuodattaa ja uuden voiman saan.

”Kun katson muistoihin, en mitään sieltä saa. Vain kaipuu, tuska sydäntäni satuttaa. On luotain kaikki rakkaimpani poistuneet ja minut yksin jättäneet. Oi kuinka kaipaan tulla luokses Jumala. Vain luonas levon, rauhan voin mä omistaa. Vain yksi on, ken mua rakastaa ja seisoo aina vierelläin.” X2

Laita Marika Blomerus soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.