Ohikiitävää feat. Jarkko Ehnqvist

Mikaveli

Mikaveli - Ohikiitävää ft. Jarkko Ehnqvist

1. En tiedä minne mennä minne mennä. Tuntuu et aika lentää aika lentää. Ei vielkää suunta selvä minne mennää myyrmäki state of mind ja se menee näin et back in the days aina hoodeillaa tytöt tuli mestoille kuumottaa ja mä tiedän vaa muuttunu mies ei kaivele, menneensä elä tai muistele. Ja jos elämä potkii ni käännän rotsii ja soita mun mutsille

Holahola "Haloo?" holahola "Ootsä siellä?" hola hola "Haloo" hola holaholahola Oon nähny ilon nähny surun, ja siks sanon vaa, siks sanon vaa:

Kerto: Niin kaikki ohikiitävää ikävä ja riemu hetken värähtää. Mitä toivot että jää, kun jäljet häviää? niin kaikki ohikiitävää ikävä ja riemu hetken värähtää. Mitä toivot että jää, kun jäljet häviää?

2. Nolla viistoist isol mennää olin viistoist piti lentää. Piti näyttää et on tatsii joka päivä kokopäivä otettii matsia. Ei käy flaxii ha? Treffeille mentiin me taksilla, kingejä kruunattii raxissa eikä menestyst mitattu boxilla. VIELÄKI Aitoina vieläki vaihdellaa kaistoja tänäää mul kiirettä ei oo auringon päälläkää peittoo ei oo eioo eioo eioo

Kerto: Niin kaikki ohikiitävää ikävä ja riemu hetken värähtää. Mitä toivot että jää, kun jäljet häviää? Niin kaikki ohikiitävää ikävä ja riemu hetken värähtää. Mitä toivot että jää kun, jäljet häviää?

3. Pistä ittes pelii vaik välil tulee nenii muute laiffis on vaa semii jäljet hiekast katoo heti. Jalanjälkii kuus toisil jossai iha muus. Mitä ikin tulee vastaa on sit hyvä maku suus. Joskus nää päivät menee ohi nii nopee, ei ees tajuu sitä kaikkee on. Miten voi fiilistellä huomista, jos ei osaa nauttii täst päiväst. Niin kaikki ohikiitävää ikävä ja riemu hetken värähtää. Mitä toivot että jää, kun jäljet häviää? Niin kaikki ohikiitävää, niin kaikki ohikiitävää, niin kaikki ohikiitävää, kun jälket häviää.

Laita Mikaveli soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.