Siivet mun selässä

Mikaveli

Mikaveli - Siivet mun selässä

Kerto: Vaik ne koittaa repii alas kun sä lennät. Ne roikkuu kiinni jalas koska en mä meinaa laskeutuu viel vähään aikaan. Aijon liitää kunnes oon nähny taivaan.

1. Vuonna -87 synnyin enkeleiden kaupunkiin. Pidin kiinni tavotteist mut vastuu painaa, eikö niin? Se koittaa painaa mua tainnoksiin, mut onneks ollaan kaikki jo aikuisii. Nyt mä vaan muistan missä mä seison. Samalla puolella ku Andy ja Jason. Kuolematon on mun mottoni täällä. Jumalan jäbiä ykkösen päällä. Unohda parempi seppälä. Mun faija onnen seppänä. Mä lennän minne käsky käy. Ja pidetään se mikä silmiil näy. Pidetään se mikä silmil näy. Pysytää siel missei pilvii näy. Ja hyvin täs käy ku mennään vaan kohti uut ja parempaa. Otetaan haltuu maata niinku pitää. Tultii esteet kaataa soihdut ilmas sisään!

Kerto:Vaik ne koittaa repii alas kun sä lennät. Ne roikkuu kiinni jalas koska en mä meinaa laskeutuu viel vähään aikaan. Aijon liitää kunnes oon nähny taivaan. Ne koittaa repii alas kun sä lennät. Ne roikkuu kiinni jalas koska en mä aijo laskeutuu viel vähään aikaan. Aijon liitää kunnes oon nähny taivaan. Mul on siivet mun seläs, siks mä lennän! Mul on jaloissa alttiuden kengät! Ja jos kysyt multa minne pitää mennä, mä näytän reittiä silleen et mä lennän. Mul on siivet mun seläs, siks mä lennän! Mul on jaloissa autuuden kengät! Ja jos kysyt multa minne pitää mennä, mä näytän reittiä silleen et mä lennän.

2. Nöyryys on sydämen asia, ulkokuori lasia. Tavannu susia lampaiden vaatteis. Pimeitä sydämii uskonnon kahleis. Me tultiin tekee muutosta, vaik välil tääl saa puukosta. Mut mulle se käy suukosta ja hymyilen mä takas. Joka spene tääl on mulle sydämessä rakas. Vaik ne koittaa repii maihin, mul on siivet joilla lentää. Enkä aijo osuu kenttään. Usko on se joka kasvattaa siipii. Epäilys totuuden vaatteessa hiipii. Yrittää saada lopettaa, mut aina mennään kovempaa. Tää ei taida olla tästä tyytymässä. Sain siivet mun selkään jo syntymässä.

Kerto:Vaik ne koittaa repii alas kun sä lennät. Ne roikkuu kiinni jalas koska en mä meinaa laskeutuu viel vähään aikaan. Aijon liitää kunnes oon nähny taivaan. Ne koittaa repii alas kun sä lennät. Ne roikkuu kiinni jalas koska en mä aijo laskeutuu viel vähään aikaan. Aijon liitää kunnes oon nähny taivaan. Mul on siivet mun seläs, siks mä lennän! Mul on jaloissa autuuden kengät! Ja jos kysyt multa minne pitää mennä, mä näytän reittiä silleen et mä lennän. Mul on siivet mun seläs, siks mä lennän! Mul on jaloissa autuuden kengät! Ja jos kysyt multa minne pitää mennä, mä näytän reittiä silleen et mä lennän.

Laita Mikaveli soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.