Hävittäjii

Mikaveli

Hävittäjii ilmas mä nään hävittäjii. Mä en nää voittajia missään, nään vaa häviäjii. Ota kädestä kii, kohta tuulee ja kovaa. Siihen asti - joka jätkä joraa. Ahneus on ratissa ja sokeus ohjaa. Mä en nää huippuu, mä nään vaa pohjaa. Mut enää viis minaa siihen et on kaikki ohi. Ylpeys tarttuu aseisiin kun nöyrät ei sodi. Tää on sairasten koti ja köyhien maa. Miks mennään niin pitkälle sit kaikki tuhotaan. Tää kaikki tuhotaan. Tää kaikki kuvottaa. Miten vois tän unohtaa? Tän kaiken unohtaa.

Tääl ei oo tulevaisuut. Tääl ei oo tulevaa. Niin paljon huudellaan. Ei jaksa kuunnella. Mä pistän ovet lukkoon laitan sälekaihtimet kii - Ja mä sukellan mun unelmiin! Ja mä sukellan mun unelmiin, ja mä sukellan mun unelmiin, ja mä sukellan mun unelmiin. Jei

Kauan sitten kadotettiin miks me tänne tultiin. Hattuihin sulkii, sitten vaan multii. Kai se on siin niin et paljo sä saat pinoo. Se on se suurin syy miks kaikki täällä kasvaa vinoon. Tarantino! Sileeks kaikki. Kyllä se myy kun me klikataan laikkii. Koitetaan muuttaa tätä, viedä kohti parempaa. Räjähdyksii taustal mut hymyillään vaa kameraan. Kuus jalkaa syväl. Mitä teet hynäl? Kuuleeko sydän, aistiiks se pyhän? Ollaa ku linnut loukus, ollaa ku kalat koukus. Vedettiin maalista ohi sillonku meilt meni focus.

Tääl ei oo tulevaisuut. Tääl ei oo tulevaa. Niin paljon huudellaan. Ei jaksa kuunnella. Mä pistän ovet lukkoon laitan sälekaihtimet kii - Ja mä sukellan mun unelmiin! Ja mä sukellan mun unelmiin, ja mä sukellan mun unelmiin, ja mä sukellan mun unelmiin. Jei

Älä kerro miten elää. Älä kerro etten mä nää. Totuus on sisällä pään, sydän on syvällä sisällä jään. Kuka voi koskee niin että mä nään? Tehä sen niin että mä selviän tääl. Tehä niin et mä päästän vaa irti ja kattoo vierest ku kaikkee jää. Kai se on niin että lumipallo pyörii. Kerätään tavaraa vaik kaikki koin syömii. Mä oon niin lopus tähä, tää on niin väsyttävää. Mikä on totuus, kai me saadaan se viel lopus nähä? Tyhjänpanttina, vai panttivankina, näin kaltereit mun ympäril ja luulin et oon vankina, mut kuulin et täält pääsis vielä jotain kautta ulos. Löysin ihmemaahan johon Liisakin jo putos.

Tääl ei oo tulevaisuut. Tääl ei oo tulevaa. Niin paljon huudellaan. Ei jaksa kuunnella. Mä pistän ovet lukkoon laitan sälekaihtimet kii - Ja mä sukellan mun unelmiin! Ja mä sukellan mun unelmiin, ja mä sukellan mun unelmiin, ja mä sukellan mun unelmiin.

Laita Mikaveli soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.