Pelipoika feat. Ollie

Nikke Ankara

Kaikki tietää et mä haluun aina sitoa ne kiinni, mut et voi sitoo mua kiinni. Mä oon se pelipoika, pelipoika Mä oon jo iso poika, mul on auto. Mä oon se pelipoika, mul on nautoi. Mä oon se nätti poika, fucking cowboy. mä oon se pelipoika

Sain nuokul ensipusun, olin koukussa. Sen jälkee herutin niit kaikkia koulussa. Ivailen kivaalle likalle, oon nii pihkas. Oot vihane Nikke nii limane, kone tilttas. Maagista, kerran ku pääsee makuulleen. En ollu entiseni, siitä mä menen takuuseen. Täs tilanteessa, kuka hullu haluu emännän? Kun ne kaikki haluis kuulua mun elämään.

Oo tänää mun enkeli, kuuma ku helvetti, istutase berberi, mun kädet on pefletti. Haukan katse, parketil on lyylii, ja mun targetil on tyylii. Ollaan feimei nyt on hyvii settei. Ennen se oli et ei, nyt se on mikä ettei. Vaikka meininki oli junnunki hyvä, mun lempinimi on sä tunnut niin hyvält.

Kaikki tietää et mä haluun aina sitoa ne kiinni, mut et voi sitoo mua kiinni. Mä oon se pelipoika, pelipoika, (ja mä kerron niille) Mä oon jo iso poika, mul on auto. Mä oon se pelipoika, mul on nautoi. Mä oon se nätti poika, fucking cowboy mä oon se pelipoika

Once you go minä, you never go back. Kova peluri, ne kelaa et Pele on back. Ne kyllä huomaa ku on äijät klubil. Mä oon fantasia, tyttöjen päiväunii.

Mä oon se mies jos sä kaipaat hellyyttä, mut ei moni pystyis meikää kesyttää. Kun sä sanot näytän paremmalta livenä. Ollaan jo taksis enkä tiiä ees sen nimeä.

Kainalos enkelit, niinku Hugh Hefneril. Mä en ees yritä, tää on mulle refleksi. Rämpytän siskoos, niinku soitinta. Vihaa pelii älä vihaa pelipoikia.

Kaikki tietää et mä haluun aina sitoa ne kiinni, mut et voi sitoo mua kiinni. Mä oon se pelipoika, pelipoikaa Mä oon jo iso poika, mul on auto. Mä oon se pelipoika, mul on nautoi. Mä oon se nätti poika, fucking cowboy.

Lapset ottaa mallia, oppiipaha vetämään, rokkistaran elämää, hotti mamma selällään. Eikä mulla oo tähän edes mitään koulutusta, ne ei pysty vastustamaan meikän houkutusta. Peli on selvä ku mä kosketan sun trunkkii. Kierretään kylillä ja nostetaan ku bankkii. Likat tietää meikän ympäri Suomen, ja aamul meikkaa hotlan kylppärihuonees.

Kaikki tietää et mä haluun aina sitoa ne kiinni, mut et voi sitoo mua kiinni. Mä oon se pelipoika, pelipoika

Laita Nikke Ankara soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.