Kuumotus

Opaali

Shia, Opaali, kuuntele!

Mä teen teille joulun, vaikka keskel kesää. Ensin tapan sut ja herutan sit leskelt pesää. Mä hoidan tän loppuun, jätä kesken enää. Otan koiran ku koiran, tiputan keskel erää. Oon koskematon, mitä se poika siel huutaa? MC kokematon ei osaa ku soittaa suutaan. Sillon kun mä osun, niin mä osun tarkasti. Jos vedän ohi, joku muu osuu varmasti. Haluuksä kuulla roskaa? Flossaan tost vaan. Dissaan ämseit ja hihojaan nostaa. Liika on liikaa, mut mikään ei riitä. Tsiigaan ku sika, eikä vielkään kiitä. Kuuntele tarkkaan tai missaat pointin. Vittuun toi rööki, sä missaat jointin. Mitä sulle kuuluu, mis oon hommis. Mitä sulle kuuluu, mitä on bongis. En todellakaan ahne, mut rokkaan omaa. En todellakaan Ahde, mut nokkaan kolaa. Pojat on vahvoi, aineet on vahvoi. Luulin, et loppu, paineet kasvoi. Nyt tuun läpi ja äijät on beesis. Kävi miten kävi, tuun leikkaan geesis. Ihan sama mulle, et saanks mää lupaa. Räppi on mulle viel ainoota musaa.

Jia, ooksää viel messis? Hyvältä näyttää. Tolla mennään. Mädi, jatketaan. Valmis.

Anna mun elää, vaikket tykkääkään räpist. Räppääkään tykist, en oo Nykist, silti en pidä kytist. Jos haluut verset, en oo verset antamas. Jos haluut perset, nähään suihkus vankilas. Jos joudun sinne, niin teen joulun sinne, niinku sun ämmääs, kun mä tein koukun sille. En kai mää ny sinne, mieluummin pysyn vaan himas. Otan vaan chillist ja pysyn taas lipas. Jollei mua listata listasijoille, mä liiskaan sut ku liskon ja viskon sioille. Mitä noist horoist? Mulle kiimasin. Äijä on herkkä, ku mulle liipasin. Fiilausbiisii tein vaan tossa, listaykkösii vahingossa. Levyy tekemään, sinkut myyntiin. Aissia kaulaan ja kinkunpyyntiin. Pitää tehä musaa, en jaksa säätää, uusimpaan Posseen paskat vääntää. Hidasta mun ees, niin potkasen vauhtii. Ei ees niin vahvaa, hotkasen vauhtii. Tsekkaa ny ympäri, mitä täält puuttuu? Rikollist musaa, mut ei pidä suuttuu. Nöyryys löytyy, en pyydä anteeks. Tää menee Stadiin niinku Manseen.

ORW-klikki, me tullaan ny. Ei myöhemmin vaan ny. Tajuaksää mitään, vittu? Vittu!

Sanomatki selvää, et sanomatki selkään. Must ei oo haastiksii, mua Ilta-Sanomatki pelkää. Tavote on täynnä, kun ne tsiigaa kilpaa. Ku Duracell-pupu, aivan liikaa virtaa. Tyyli jää, se on tyyli tää. Kesti monta vuotta tajuta, että mutsikin on ryynipää. En haluu olla frendis, vaan suoraan sun staras. Mä en haluu olla hyvä, vaan mä haluun olla paras. Jos sul on aitout, ku huudimuuvil, miks vitussa sä puhut sitten kulli huulil? Vaikken oo puulil muudil ja laikkakuuril, et siltikään burnaa ees suurel tuuril. Jos haluut flaidaa, sopii mulle. Kato sun paitaa, ei sovi sulle. Pidä vaan housus, liian tiukat taskut. Ryöstö yllättää, niinku viuhkalaskut. Voit mennä vuodattaan huoles ircis. Jos avaudut musta, revin suoles irti. Ota biiffi iisist, ollaan Suomes silti. Oo vaan hiljaa ja kuole kiltist. Kaikkee kuulee, en oo kuulemma aito. Rikollinen äijä, mun suuni on laiton. Tapasit jo kaduil jo ennen ku laval. Säädöt ja keikat ny hoituu samal.

Jes! Se oli siinä. Nautitteko? En tiiä. Loppupeleissä aika vitun sama.

Laita Opaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.