Murha

Opaali

Shh... Pois sun frendis, pois sun turvamiehes. Mä oon päästäni sekasi ja murha mieles. Näytä vankilaa, naamat happamat tuonne. En oo tappaja, mut mul on tappajan luonne. Morkkis on kova, mutta kivut pitää jaksaa. Opin kantapään kaut, et tikut pitää maksaa. Muuten lähtee luulot, poika, ootsä kuulol? Tikut pitää maksaa, vittu, ootsä kuuro? Ihmiset vihaa ihmist, mutta hellii paperii. Nyt se torpedo on sun oma sellikaveri. Mitähän sattuu, ku se aika koittaa? Käteistäkin olis, mut ku laina voittaa. Ota silmä käteen ja tsiigaa näitä seutui. Kesäterassil alaikäsil messis leukui ja niit mutkiiki. Älä veli reistaa. Nostin kädet, ku näin AK47:n. Uskot tai et, en ymmärrä aina ittekään. Kokoajan vaan nuoremmat ottaa hengen itteltään. Naapurin poika, hyvätapanen ja mukava huutaa humalas: "Hyvä, tapa ne, oot Jumala!" Mihin Suomi siirtyy, ku kuosi kiihtyy? Linnasta linnaan, sano tuol sit viihtyy. Ensin kenkää päähän, sitten iskuu. Ei hengitä enää, sitten istuun.

Se oli murha, eikä täysin turha ja rikos, jonka vuoksi sekosin. Varas oon ehkä kaikkein paras. Oijoi, oijoi. Se oli murha, eikä täysin turha ja rikos, jonka vuoksi sekosin. Varas oon ehkä kaikkein paras. Oijoi, oijoi.

Ottakaa ny rauhas, älä rupee kikkailee. Happopäissään poijat toisiansa stikkailee. Jos sekin ois menny: "sovitaan ja halataan." Mut ku ei, bensaa päälle ja palamaan. Ihmishenki roskaa, se lähtee tost vaan. Mut jos puhuit liikaa, joku kostaa kosk vaan. Haluisitsä rassii tai kenties hukkuu? Vai tukehduttaa tyynyllä, kun mies nukkuu? Hukkumista kelasin, kun eri tapoi punnitsin. Tai no vitut, ihan sama, kuollaan kaikki kummiskin. Kädet tärisee ja täyttyy liipasin hiestä. Miten on? Haluuks nähä viikatemiestä? Se kyl onnistuu monellakin eri tavalla. Ootsä niinku Petri? Otat muut megeen samalla. Ihmiset tappaa, niil on se tauti. Tuikkaa sen maksaa, viillä se auki. Joku tappaa ilost, joku tappaa leikist, toiset tappaa kilost, toiset tappaa heikist. Poliisi on paikal ja vanhempasi kiittää. Muista ku mysööt, että ykski lyönti riittää, että henki lähtee. Saat syytteet raskaat taas. Nyt ollaan Suomes, et istu paskaakaan. Valintoja kaikki, on suht useessa nollaa, mut jos tapat sian, ni kusessa ollaan.

Se oli murha, eikä täysin turha ja rikos, jonka vuoksi sekosin. Varas oon ehkä kaikkein paras. Oijoi, oijoi. Se oli murha, eikä täysin turha ja rikos, jonka vuoksi sekosin. Varas oon ehkä kaikkein paras. Oijoi, oijoi. Se oli murha, eikä täysin turha ja rikos, jonka vuoksi sekosin. Varas oon ehkä kaikkein paras. Oijoi, oijoi. Se oli murha, eikä täysin turha ja rikos, jonka vuoksi sekosin. Varas oon ehkä kaikkein paras. Oijoi, oijoi.

Laita Opaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.