Viisasten Kivi

Opaali

Jeijeeijee. Uu-uu...jeijeeijee. Jeijeeijee. Uu-uu...uu-uu...Viisasten Kivi!

Ootsä koskaan kuullu miltä kuulostaa kun oikeesti osataan? Tippuu päistä osa taas, kun Opa leikkii Osamaa. Pokalla, pokalla niinku koneet meni torniin. Kolalla, kolalla niinku komeet meni ORW:iin. Huippubiitit, eiköhän me täällä syljetä. Vaikkei massis kylvetä, syljin ku olit kyljelläs. Häh, eiks ne ämmät tajua vielkään? Mä oon vitun tules, mutten savua vielkään.

Rakasta tätä, mutta vihaa jos vihaat. Opa lähetettiin lähettään vihaajat himaan. Sitä saa mitä tilaa. Onko tilaajat kivaa? Vaik ote jäi jo sult, ylöspäin hinaa vaan rimaa. Rakasta tätä, mutta vihaa jos vihaat. Opa lähetettiin lähettään vihaajat himaan. Sitä saa mitä tilaa. Onko tilaajat kivaa? Vaik ote jäi jo sult, ylöspäin hinaa vaan rimaa.

Jos olit vastaan, turha kumartaa apuu. Nyt tuut turvallas katuun, kun mä puhallan savuu. En pääse bätläämäst, äijät on hästläämäs. Freshinä mestoil, vaikka tuunkin varmaan säätämäst. Ei oo päätä täs, häntää eikä muutkaan. Tulin tukkiin suut vaan, ei pysy pystys puutkaan. Kun tippuu albumi, johan mä sua varotin. Suomihoppi kuollu? Vastahan mä alotin.

Viisasten Kivi, mä haluun et tajuut. Jos et sitten tajuu, sinne ei tästä oo paluut. Koirat haluaa mitä haluu, vaikkei niillä oo makuu. Suomihoppi jaloillaan, Viisasten Kivi siit takuun. Viisasten Kivi, mä haluun et tajuut. Jos et sitten tajuu, sinne ei tästä oo paluut. Koirat haluaa mitä haluu, vaikkei niillä oo makuu. Suomihoppi jaloillaan, Viisasten Kivi siit takuun.

Laita Opaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.