Tuut Kuuleen Vielä

Opaali

Pelkkää uutuut, pelkkää kuumuut, aito tunnistaa toisen, niinku Bluetooth. Joko oot kova tai sitten et oo. Mä oon kova, eikä mulla koskaan ollu gettoo. Niinku kaks lesboo kiinni toisissaan, villi ja vapaa, mutta chilli on ny voimissaan. Ota vaik ylös, paina mieleen nimi tää, koska Opaali on back fo' mo', niinku piripää. Ei narrimaista, mä en tarvi naista. Sitten nussin, kun saan pussin sitä amerikkalaista. Ei samanlaista, joka kelaa samanlaista. Jos vihaat mua, voin sanoo saman laista. Ämmät tänne, meille kelpaa vaalee ja brunetti. Jos ORW oli mestoil, se oli kaamee tai kusetti. Baittaa mua, ota tästä lainaa ainoastaan, jos sun aivot mätsää sun paitaan, bitch.

Sä tuut kuuleen vielä. Tuun sun uniin sielä. Mee vittuun mun tieltä. Sä et pysty kieltää.

Hullu, väkivaltanen, ehtinyt edes parkaseen. Parkase, ei se mitään ratkase. Olo oli naftasen, ku äijät kovemmat katkasee sulta kädet, jalat tai vittu vaikka molemmat. Lähetän sut arkkuun varttuun kuosis huonos, laulaan kuoros, (?) vuoros. Pelkkää taikaa, mä en pelkää lainkaan. Mietin vaan, miten kakarana selkään sainkaan. Nyt sä saat taas tuosta, kun mä nousen suosta. Mul on kädessä ruoska, sillon kandee juosta. Äijät ne rakastaa mua, ämmät ne rakastaa mua. Kytät kuumottaa, ni äijät ne pakastaa mua. Pari pulloo kossuu, mut viskii ku sais. Kun äijät on baaris, se on ku Disney On Ice. Löytyy hessuu, mikkii, akuu, tuskin ootte ketä oot, Hessuu, Mikkii, Akuu, tuskin Roope-Setää.

Sä tuut kuuleen vielä. Tuun sun uniin sielä. Mee vittuun mun tieltä. Sä et pysty kieltää.

Anteeks, ei toistu. Poitsu, taakse poistu! Pistän suihkuverhon eteen, niin ei kaakeleille roisku. Digaan seksihommist, en kieltäydy bongist. En koskaan massist sylje, vaik roskaa tonnist. Mun posses on vikoja, ne vihaa vaan sikoja, ne saa iloja kivoja, haluu hustlaa vaan kiloja. Ne on koiria rivoja, tekee reikii ku nitoja, niil on isoja himoja saada kiviä sormiin. Ylikonsta Aapeli, lopeta toi, saakeli. Plus ja miinus tänne, se akku menee kaapeliin. Mä oon jäänsärkijä, särjen jäätä. Ei paljon auta ryynit, jos särkee päätä. Tämän tästä saan kuulla tästä. Vitun vasikka, oot aika vitun paskajäykkä, tai ämmä. Ihan sama miltä näyttää, koska kaikki tietää miten vasikoille käykään.

Sä tuut kuuleen vielä. Tuun sun uniin sielä. Mee vittuun mun tieltä. Sä et pysty kieltää.

Laita Opaali soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.