Reino

Pyhimys

Mun pää meinaa hajoo, vedän sen täyteen aineit. Buuttaan butaanil, ku viinat on nii laimeit. Se on todellakin vittu todellisuus tänää, ku ei voi tietää tuleeks huomist edes näkemään. Haluis olla angsti-räppäri, mut täält kumpuaa. Joka päivä samat tenat kierrätää ruiskua. Hartsa ja Kake kompleksi puskee päälle, tsiigaa ? ja sä näät ne.

Sosiaalihuolto pelaa paremmin ku pajatso, sossunluukult suoraan lahjakorttei Alkoon. Perussuomalainen vetää lipun puolitankoon, muukalaiselle Reino tarjoo heinähankoo. Tosinajattelijoille lisää laitoshoitoo, Kupittaal takasi, maratoonivoittoo. Irtoo silmukasta kravatti ennen aamunkoittoo, eiks jengi tajuu, et tos hommas ei oo hohtoo. Paljo ongelmii, mut vähän ratkasuja, raha esteen, turha anoo katkasuja, jos rupesit doubbaan, nii oma on ongelmas, mut painu ny johonki vittuun siit kuolemast. Pamei, pirii, essoo ja hepoo, lääkeaineet pää täyn ei sekuntiikaa lepoo. Maija Meikäläinen päätti terän kans sekoo, älä käsitä väärin, mä en päättäjiin vetoo.

Kerrostalon pihal keinus kiikkuu pieni poika, kerrostalos liikkuu isä, joka ei lasta hoida. Paha olo kasvaa ja kasvaa monta Reinoo, betoniviidakos ei näemmä oo pelastuskeinoo. (2x)

Perus-Reinol ei oo muut kun peruskeinot, se ei puhu vaan se leipoo tauluun jotain toista Reinoo. Sosiaalitaidot, niitä Reinol ei oo, mut sosiaalitädeille se runoilee ku Eino Leino. Ja jos nyt kierteitä oikoa aletaan, niin poikasena miehet jaksaa toivoa parempaan. Nyt jo hoitoja varataan, keskijalka haudas, ei se toivo kestä kauaks ku juna poikkee radaltaan. Faija jätti Reinon perinnöttömäksi, mut silti perintönä tuli alkoholismi ja läskit. Väkivaltasuuteen kasvo siinä kyljessä, ja ku kasvot kattoo kromin pinnassa, ei ylpeillä. Kuvaa on kuprus, harmaan tupakan tuprus, ketä siitä syyttäis, kuka auttais jos pyytäis. Aika vaisuu, ei meillä oo yhteiskunnast mitään haisuu, se ei oo yhteinen enää, vaan siit riippuu tulevaisuus.

Kerrostalon pihal keinus kiikkuu pieni poika, kerrostalos liikkuu isä, joka ei lasta hoida. Paha olo kasvaa ja kasvaa monta Reinoo, betoniviidakos ei näemmä oo pelastuskeinoo. (2x)

Umpitunnelissa, kumpi on kuolemista, se, et herää aamul vai et nukkuu maan uumenissa. Taas samas pulpetissa, samois sulkeisissa, viikon kohokohta on joku kuiva läppä Kummelissa. Jotain voimaa, miestä motivoimaan, tarvittas kipeesti, mut mitä laulut soimaan. Nää valitusvirret ikuistetaan miehen muistoks, mä ja Ikuistamaton puhutaan kaatopaikka puistoks. Päättäjii kusipäisii, äpärii, järjestää päävikasii äijii ku ja Pyhi alkaa läimii , vitun pahast kilahtanu sikariporras, oot kuuro mun pyynnöl, putsaa vittu korvas. Mua ei lohduta vittukaan, yks uus nuoristotalo, sinne mahtuu kaks prossaa nuorist kelaa vittu haloo. Paha olo kasvaa ja kasvaa monta Reinoo, betoniviidakos ei näemmä oo pelastuskeinoo.

Kerrostalon pihal keinus kiikkuu pieni poika, kerrostalos liikkuu isä, joka ei lasta hoida. Paha olo kasvaa ja kasvaa monta Reinoo, betoniviidakos ei näemmä oo pelastuskeinoo. (2x)

? poikabändii Eiku, hei Ulpu... Mitä? Tää, tää on tällanen mixtape-tyylinen, et tähän ei niinku sovi tollaset laulut väliin. Aijaa, ok... Katotaan sit ens kerralla, jooko? Okei, okei, no, joku toinen kerta, joo. Mennää seuraavaa biisiin. Joo, mä luulen, et se on ehkä parasta niin.

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.