Kun taakse katselen mennyttä elämää,

Rene

KUN TAAKSE KATSELEN MENNYTTÄ ELÄMÄÄ MIETIN MÄ MIELESSÄNI.NYT TOISIN TEKISIN. ON ERHEITÄ TÄYNNÄ PÄIVÄT NUO ELETYT NYT NIITÄ KATUA SAAN, UNHOITTAA TAHTOISIN.

KIITOS JEESUS KUN SÄ TULIT PYYHIT KAIKEN POIS. MENNEISYYDEN ANNOIT ANTEEKSI. UUDEN PÄIVÄN AAMUN KOITON EDESSÄIN MÄ NÄIN ARMON SAIN LAHJAKSI.

NYT TIEDÄN JEESUS MUN KANSSANI AINA KÄY KOSKA HÄN LUVANNUT ON, MÄ KULJEN KANSSASI. JA JOKA PÄIVÄ MAAILMAN LOPPUHUN VIERELLÄS AINA OON TÄÄ ON MUN LOHTUNI

RAKKAUTTA JEESUKSEN EN VOI MÄ YMMÄRTÄÄ. SEN VAIN TIEDÄN, RAJATON SE ON. KERRO JEESUS MINKÄ TÄHDEN JUURI, JUURI MULLE. TÄÄ AUTUUS TULLUT ON.

SÄ NÄÄNTYNYT LAPSI RIEMUJEN MAAILMAN RUUSUSI KUIHTUNEET ON. SULLE NYT LAULELEN. OI MISSÄ, MENETIT ONNESI UNELMAT KAUNEIMMAT KUKKASET JA SILMÄIS LOISTEHEN.

MENNYTTÄ ET KOSKAAN VOI, SÄ SAADA TAKAISIN MUTTA KYLLÄ JOTAIN PAREMPAA. JEESUS TAHTOO ARMAHTAA, JA ANTAA ELON UUDEN. HÄN SUA RAKASTAA.

Laita Rene soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.