Miksi tuskaa täynnä on maa

Rene

Miksi tuskaatäynnä on maa

Miksi tuskaa täynnä on maa? Miksi monet kärsiä saa? Miksi on niin paljon mieltä masentavaa? Eikö kukaan vastata voi mikä tuskan maailmaan toi? Paratiisin Jumala meille alussa loi?

Sana Herran ilmoittaa sen, antaa selvän vastauksen: Syntiinlankeemus toi tuskan, kärsimyksen. Paratiisi menetettiin ihmiset pois karkoitettiin, silloin alkoi vaellus pitkä, tuskallinen.

Moni kaipaa lohduttajaa mutta turhaan odottaa saa, ohi haavoitetun kaikki kulkevat vaan. Miksi kiire kaikilla on? Liekö sydän rakkaudeton? Omaa parastansa niin monet katsovat vaan.

Sana Herran ilmoittaa sen, antaa selvän vastauksen: Synti johtaa aina tielle kärsimysten. Jokainen on poikennut pois kuka hyvää tehdä siis vois? Herran luona ihminen vain on onnellinen.

Jeesus saapui kirkkaudessaan tuli päälle syntisen maan, rauhan viestin toi Hän meille taivaallisen. Kuolon laaksoon valon Hän toi koitti uuden huomenen koi paratiisin ovi on auki, tiedätkö sen?

Jeesus antaa vastauksen elon pulmiin selvityksen ja Hän synnin orjan täysin pelastaa voi. Paratiisiin kerran Hän vie, uskon kautta sinne käy tie, suuri voiton sanoma syntisille nyt soi.

Laita Rene soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.