Pessimistijolla

Sana

Tää on se kesä joka meillä piti olla. Mökki ja aurinko ja hyttysiä nolla ja vähä jotain bylsimistä kuutamolla mutta sun veneesi on pessimistijolla. Sä näät vaan huonot puolet asioista. Mä nään sydämiä koivuissa mun fantasioissa. Kuinka laiturilla mun kaa jädee nuolet mutta sä vaan pelkäät että landella kuolet. Et suostu hakeen liiteristä saunapuita, siel voi olla rottii, lepakoita tai muita. Hämähäkki saa sut kiljuun, niinku naiset. Tiedäks, laitoin äsken sun makuupussiin samalaisen?

Mä tanssin nyt auringon kaa. Ei oo huolista tietookaan. Piti olla laatuaikaa meillä kahdestaan mut se hämähäkki sai sut kiljumaan. En kaipaa mammanpoikaa, en pessimistijollaa. Nyt pidän lomaa miehistä. Woo oo wooo oo o Nyt pidän lomaa miehistä. Woo oo woo oo o Nyt pidän lomaa miehistä.

Pelkäät et laho laituri ? tai et stalkkerisusi kyylää meitä kuusen takaa. Luulet että kuumuudes sun aivot lagaa joten et haluu makaa mun kaa rannallakaan. Me ollaan oltu täällä vasta pari tuntia. Pessimistijolla on jo kiertäny mont rundia. Ei välii vaik aurinko paistaa ja on lämmin ku sadetakki pääl sun aika kuluu näppärämmin. Sä oot ihan vapaa lähtemään. Vietä citykesä. Annan ilmasen neuvon; et saa tuleen ikin ketään. Mä voin tänne uuden äijän niinku pizzan tilaa joten souda sä vaan pessimistijollas hiljaa himaan.

Mä tanssin nyt auringon kaa. Mä tanssin nyt auringon kaa. Ei oo huolista tietookaan. Ei tietookaan! Ei tietookaan! Ei tietookaan! Piti olla laatuaikaa meillä kahdestaan mut se hämähäkki sai sut kiljumaan. En kaipaa mammanpoikaa, en pessimistijollaa. Nyt pidän lomaa miehistä. Woo oo wooo oo o Nyt pidän lomaa miehistä. Woo oo woo oo o Nyt pidän lomaa miehistä.

Kai sut on kasvatettu niin. Oot viel napanuorassa kii. Jos suoraan saa sanoa pliis painu takasin äitis syliin!

Nyt mullon hyvä olla. Hei en mä kaipaa tollast. Pidä hyvänä sun pessimistijolla. Sinä ja sun pessimistijolla. Pessimistijolla.

Piti olla laatuaikaa meillä kahdestaan mut se hämähäkki sai sut kiljumaan. En kaipaa mammanpoikaa, en pessimistijollaa. Nyt pidän lomaa miehistä. Woo oo wooo oo o Nyt pidän lomaa miehistä. Woo oo woo oo o Nyt pidän lomaa miehistä.

Laita Sana soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.