Sinuhe

Trilluminati

"Niin on ollut ja niin on aina oleva. Minä olen suurin!"

Juju:

Myyntiluvut ei päde ku klikit voi ostaa. Tuottaja autotune ja ne mikit voi ostaa. Vitullinen koneisto tuuttaamassa teidän roskaa, ette silti oo sen parempii ku muut, koskaan. Voi olla rankkaa tavaraa teidän kuupalle, luoda biblikaaliset mittasuhteet omalle kuvalle. En tarvi mersuu pihalle saati jatketta munalle jos mä oisin nainen nii en vitus tulis sun alle.

Jones:

Niin kutsutut profeetat eivät ole selvästikään lukeneet läksyjään sillä pieni on suurta ja vice versa ja suurentelevia puheitaan ne lässyttää. Joka itteesä korottaa se alennetaan, niin on kirjoitettu korkeimman käskystä. Opettaja opetuslapsiaan rakastavasti se poskille läpsyttää. Ja läksyttää kahta vässykkää, näitä eksyneitä lampaita ärsyttää. Päitä ehtyneitä super egoilijoita joilta ei oo mitään muuta nähtykkää, kuin että minä minä minä minä lässynlää. Ylhäises yksinäisyydessään kulkevat käskynkkää paikkaan synkkään jossa minä minä minä minä minä olen suurin!

Juju:

Eteenpäin pääsee vain myöntämällä erheensä, tulevaisuudessa rahalla voi pyyhkii oman perseensä. Eliitin sätkynuket siel ne egot lymyää ja kaikkihan sen näkee ootte yhtä tekohymyä. Koneisto teki sen teistä mitä se ei yhtä hyvin tekisi meistä, katso kenen etujen edes aiotte seistä. (Kenen etujen edes aiotte seistä.)

Jones:

Hedelmistään puu tunnetaan, se on se mist sen tunnistaa älä paina päätä puskaan et voi kummiskaa silmiäsi ummistaa, tekopyhät päältä hyvät, menestyjät susia lampaiden vaatteissa. Sun sydämen kyllyydest puhuu ja näillä se todistaa itestää ja vaatteistaan, autoistaan, kultakelloistaan, kartanoistaan, omistamisen aatteistaan. Tätä keskenkasvuista arvomaailmaa levittävät puheillaan ja toimillaan, surullista kyllä saa herkimmän vaan luopumaan arvoistaan kun ne saarnaa nuorisolle ilosanomaa seurakunta kumartaa kuluttamisen mekkaa.

Juju:

Niin on aina ollut ja niin on aina oleva, tämä uusi aika ei oo koskaan ollu olemas, surullista katsoo kuinka hukas ootte molemmat, mä kerron faktan, muutos on jo ovella. Autot kiiltävät ja takit tekokania, todellisuuskuvanne egomania, omasta mielestäni, harhassa on molemmat, mä kerron uudestaan, muutos on jo ovella.

Jones:

Nykysin on muotia ettei käytä öljyä, muovia, nykysin on muotia ettei käytä nuoria faneja niinku huoria, pitää olla yhden naisen mies, kierrättää vaatteit muttei naisia, nykysin ei oo muotia kuunnella asennevammaisia. Nykynuoret miettii psyykkistä hyvinvointii,maapallon tilaa, kaikki tietää et kulutus molemmat pilaa, tie mitä kuljette on vittu täysin väärä suunta, niin ei ole oleva, on kirjoitettu jotain muuta.

Tomi Randomi:

Satanismi kultti kerää suosiota teinien, kun maailmanpalot, valot heijastuu seinille leikkien. Shamaani soittaa sanat ylemmyyttä toistaa jotta hallusinoida omasta voimasta voidaan. Voidaan onanoida maailman loppuun vaik ois jo aika hoppu, muuttaa ajattelumallia ennenku aika loppuu. Liian kornia, en pysty ottaa tosissaan mut mitä loputon itsensä korostaminen todistaa? Oot lopputuote, et koskaan luonut mitään. Maailma on ruma ja sen ajankuva olet sinä.(Oot lopputuote, et koskaan luonut mitään. Maailma on ruma ja sen ajankuva olet sinä.)

Laita Trilluminati soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.